Nystart cirkel

Att ta sig över tröskeln och komma i gång är kanske det svåraste i en livsstilsförändring. För det är ju de första veckorna som är extra tuffa och det är då man kan behöva lite extra stöd och motivation i olika former, och då man även själv måste känna in vad som passar en bäst.
 
Jag har ju redan gjort den här resan 2012 med minus 70 kg på 18 månader, och är det då enklare att gå ner de här kilona som jag lagt på mig? Jag vill svara både ja och nej på den frågan. Fördelen på min sida är att jag vet att jag har styrkan i mig att klara gå ner i vikt eftersom jag gjort det förut, så jag vet att jag klarar detta då jag har redan har min målbild i huvudet och att man lär sig av sina erfarenheter, och det ser jag som en stor tillgång. 

Nu i min andra resa så har jag återgått till mitt framgångsrecept och viktminskningen visar tydligt att jag är på rätt spår igen.

 

Så hur ska jag kunna motivera/inspirera dig till att må ditt allra bästa jag i din hälsa, för det är ju det jag vill? Jag vet att gemenskap är så viktigt för att lyckas, att tillsammans veta vad det handlar om. Jag menar; ingen som inte varit där vet hur det känns, hur jobbigt det kan vara, men tillsammans med andra som förstår och att man motiverar varandra så hjälper det oss att nå våra mål.

Mina kurser är personliga och jag delar med mig av hur jag lyckas och gemenskapen i mina cirklar har alltid varit bra. Det handlar ju om en livsstilsförändring där man kanske måste vända upp och ner på delar av sitt liv, åtminstonde kan det kännas så till en början, men tillsammans kommer vi att fixa det. Jag menar; klarar jag det så är jag övertygad att du också kan det. Vi måste vara starkare än våra ursäkter. 

"Att göra en förändring handlar inte bara om att äta rätt, vi kan gå ner i vikt på att bara dricka vatten också, men är det hållbart? Vi måste lära oss att tänka i nya banor och en förändring sker inte på en dag, utan vi måste tänka långsiktigt och börja göra små förändringar i vardagen som är hållbara."
 
Känner du dig redo att göra en förändring? 
 
Jag ser verkligen fram emot att starta igång mina grupper och det är begränsat antal platser då jag vill ha kvalitet på mina kurser i stället för kvantitet. Nedan får du information vad som ingår samt pris. 
 
Distanscirkel via nätet 4 veckor;
Start vecka 9; 24/2-2 0 - 23/3- 20
Pris; 1295 kr
(begränsat antal platser) 
 
Vi kommer att ha en sluten grupp via Facebook (detta kräver att du har ett Facebook-konto).
  • Daglig feedback från mig och övriga deltagare
  • Förslag på dagliga recept/menyplan varje vecka 
  • Vi kommer att diskutera ämnen som;
  • Sockerberoende
  • Känsloätande
  • Återfall
  • Motgångar
  • Frestelser
  • Stress
  • Rörelse
Och så mycket mera.... Känns detta intressant?
 
 
Mejla din anmälan till;
 
Jag har precis avslutat årets första cirkel och här är några av deltagarnas recensioner;
 
"Jag tycker att gruppen varit lagom stor och att 2 inlägg per dag varit bra, då får man tänka till. Baskunskaperna har varit bra, undrar man något så går det ju bra att söka vidare på nätet eller fråga dig. Den mentala biten har varit bra, du pratar av egen erfarenhet. Det bästa har varit din snabba feedback och de andra deltagarnas inlägg. Tack för en bra kurs!"
 
"Hej, jag tycker det har varit givande och en del aha upplevelser. Gruppen är lagom och dina tips och reflektioner är peppande." 
 
"Bästa med gruppen är att den leds av en ödmjuk, naturlig person med egna erfarenheter av viktminskning, fallgropar och livets utmaningar. Det inger förtroende för metoden lchf. Daglig personlig kontakt via Facebook, i kombination med fysiska träffar är väldigt bra. Det ger inspiration och möjlighet att "lufta" funderingar/problem. Veckomenyerna inspirerar också väldigt mycket, liksom "provsmakningen" vid varje träff.
Upplever inget som är det sämsta med gruppen."
 
 
"Tycker att den mentala biten är superviktig då man behöver redskap att hantera alla känslor som kommer upp och som man tidigare dövat med mat och socker, så bra att fokusera på det. Det bästa har definitivt varit din respons på det som skrivits sen."
 
#1 - - Nam:

Åh vilken bra idé med att kunna få vara med en cirkel med likasinnade för att få uppmuntran kring en väldigt sund förändring. När jag på sikt har möjlighet skall jag definitivt vilja anmäla mig till gruppen.

Under resans gång har jag fått reda på att det finns en hälsoprodukt som gör att viktminskningen blir en lättsam och nyttig process att ta igenom. Hoppas att Ni kommer finna informationen kring detta tillfredsställandehttps://alboleneweightloss82.wpcomstaging.com/

#2 - - Anonym:

Hälsoprodukt håller ja inte med om snarare ett nytt ”piller” för alla dom som fortfarande inte är tillräckligt lurade av industrin. Däremot finns det nåt som är gratis och effektivt nämligen IF. Men där är det svårt för nån att tjäna pengar så jag tar på mig hjälmen för att undvika att bli ”stenad” 😃