Jag fryser!

Ja, det är nog inte lätt att leva med mig, men vad gör man inte för lite roliga bilder. Blev erbjuden ett samarbete med Mighty Solo,ett svenskt företag som tillverkar träningskläder för kvinnor, och det är kvinnor som gjort dem.
 
Jag har ju inte kunnat träna på en vecka nu sedan jag fick väldiga problem med en kraftig inflammation i min axel som gör att jag just nu bara kan använda min arm begränsat. Så jag tänkte att det kan ju vara lite kul att ta bilder på fjället när jag ändå är här och vilar upp mig. Så jag och Magnus tog snöskotern upp på fjället och han fick agera fotograf, kan dock inte påstå att han gillar det.
 
(null)
 
Jag slängde av mig ytterkläderna fort som tusan och skrek till Magnus "skynda dig ta kort, jag fryser!", själv behöll han kläderna på. Det är så det kan gå till med alla dessa bilder man tar, haha
 
(null)
 
Just nu får du 15% rabatt på alla Mighty solos träningskläder om du uppger rabattkoden; MightyLindha15
 
(null)
 
Känner mig dock stark mentalt och att min andra resa går åt rätt håll och att vikten fortsätter ticka neråt, det är snart dags för invägning igen och till veckan börjar jag träna med min Pt igen, men nu blir det träning med fokus på allt utom armarna då jag fortfarande har ont och den får inte ansträngas än på flera veckor då inflammationen måste gå ner helt.
 
Känner du att du vill göra en nystart så häng på min cirkelstart som börjar den 24/2 och du kan läsa mer om den här.  
#1 - - monica:

Du har gått ner många kilon nu, bestämt väger du några kilon under 80! Fantastiskt resultat av din järnvilja!😊