Egen tid

I dag har jag varit ledig, jag bestämde mig för att ta en dag för mig själv, men så slog det mig; håller jag på att lura mig själv? Hmmm..
 
Jag är ju egen företagare och valde att säga upp mig för ca två år sedan för att ha friheten att göra vad jag vill. Jag är ju undersköterska i botten och hoppar in och jobbar extra när jag vill och känner att ekonomin behöver det. Det ger mig en enorm frihetskänsla att själv kunna styra min tid och jag tycker det är mycket roligare att jobba inom vården när det är på mina villkor. Men som egen företagare skulle jag faktiskt vilja säga att egentligen är man aldrig riktigt ledig, men känslan att kunna jobba hemifrån överväger mycket. 
Min så kallade lediga dag började bra, efter att min minsta dotter gått till skolan så satt jag och drack kaffe och gick samtidigt igenom mejlen och kollade igenom olika samarbeten. Sedan fortsatte jag att förbereda min kommande föreläsning, ändra lite detaljer och fundera över hur presentationen ska vara. 
(null)

Vid kl 12 tog jag en lunch ute med en väninna och sedan åkte jag för att storhandla på Ica Maxi. Kom hem kl 16 och då fick det bli en promenad med intervaller och sedan middag. Och nu sitter jag och bloggar. Så här har min lediga dag sett ut, och så här i efterhand kan jag inte påstå att jag direkt har haft semester i dag.#1 - - Maria :

Det där känner jag igen är iofs inte egen företagare men lediga dagar har en förmåga att inte vara så lediga. 🙂

#2 - - FSHD Daniel:

Så blir det ganska ofta för mig faktiskt. Jag tänker att jag ska vara ledig och bara ta det lugnt, men när dagen är slut visar det sig att jag gjort en hel del ändå. Att vara ledig måste man nästan träna medvetet på, haha! :)

#3 - - Paid Studies: Gain $8524 Or Even more Per Week: https://earn1btcperdayy.blogspot.ca?d=20:

Paid Studies: Gain $8631 Or More Each week: https://earn7btcperweek.blogspot.pt?m=89

#4 - - monica:

Vad vill man göra på en egen dag! Heldag på Spa,utflykt på fjället, shoppa loss...mycket att välja på, för den som vill något annat än hemmets lugna vrå..🤔😊