Andra resan i tryck

I dag kom det ut ett rykande färskt nummer av ÖP magasinet, en lokal tidning som delas ut i hela Jämtland. Blev kontaktad av dem då de ville göra en intervju med mig om min andra resa, och jag blev så glad att få berätta hur det är just nu och att kunna få vara en inspiration för andra som kämpar i uppförsbacke. 
 
(null)
  
Jag är så glad att jag tog steget och gick ut med min viktuppgång här på bloggen, det känns så befriande och det har gett mig massor av ny härlig energi att få dela med mig av min andra resa till er.
 
Du kan även ta del av reportaget och se de nytagna bilderna om du klickar på den här länken till  ÖP magasin. 
 
(null)
 
Nu börjar jag känna mig så redo för att föreläsa igen om halvalindhas andra resa <3
 
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - monica:

Ett ärligt och fint reportage!Delmål är bra, det skrev du mycket om förr! Och du skrev om roliga händelser,skidåkning, träning. Hoppas du kan lägga in lite av vad du gör nu i det härliga vårljuset. Jag älskar våren, tar promenader med hundarna, som badar i alla bäckar och diken finns.

#2 - - Olsson:

Det är modigt och starkt av dig att vara öppen om detta, det tyder på god självkänsla och ett konstruktivt förhållningssätt. Heja och lycka till :-)

#3 - - Birgitta Höglund:

Det kommer att gå fint den här gången med, Lindha. Det är bara mänskligt att trilla dit ibland, det har vi nog alla gjort då och då.

Men inte alla vågar gå ut med det så öppet i tidningen. Du är på god väg, stor skillnad redan på de kilon du gått sen fotograferingen för reportaget såg jag när vi träffades häromdagen.
Fortsätt så och kom ihåg att börja äta lite mer smör till maten. Skrivit ett inlägg om det på Facebook idag med tips på olika kryddsmör.
Kram och njut nu av vårvintern, så ses vi nästa gång jag kommer hem så får jag höra mer om hur allt gått.

#4 - - Lena:

Man behöver inte fuska för att gå upp i vikt :( Jag gick ner 50 och har gått upp 20, mitt fuskande trodde jag berodde på för mycket ätande av jordnötter och mejerivaror så jag slutade helt med det men jag går inte ner igen, men jag går i alla fall inte upp mer :D För min del kan det vara min ryggvärk som ökat och gett mig sömnsvårigheter och dessutom fått problem med blåsljud i hjärtat så jag kan inte träna på samma vis som tidigare, orken finns inte. MEN i övrigt mår jag ju bra med LCHF även om det kändes tungt att se + kilona. Hej å hå för LCHF