Livspusslet


Det här med att vara mitt i livspusslet och att hinna med allt man ska plus även hinna med sig själv är inte alltid lätt.
Den här helgen har varit lite extra tuff, vi har ju vårat bygge med fjällstuga varje helg och ovanpå det nu så så sålde vi vår husvagn med tillhörande kur till, och då behövdes det lite nymålning där med och storstädning av husvagn. 

(null)

(null)

(null)

Sedan så har man ju barnen att ta hand om och vår minsta skulle på kalas i helgen och ridskola, så där var vi tvungna att tänka till lite extra hur vi skulle lösa allt så alla blir nöjda? 
När det är mycket som ska lösas och fixas så är det lätt till att börja slarva med maten för man blir så stressad av allt, och då är enklaste utvägen att inte prioritera sig själv. 
Planering är alltid viktigt och att våga be andra om hjälp. Vi löste vårat vardagspussel genom att vår yngsta dotter kunde sova över hos en av sina bästa kompisar och då även kunde gå på kalaset, på så sätt kunde vi åka till fjällen och jobba med allt. 
Vi åkte hem till till ridskolan i kväll och eftersom jag är rädd för hästar och Magnus reste bort på jobb i kväll så hade jag frågat en kompis om hon kunde ställa upp och leda hästen. Så allt löste sig med planering och att våga be om hjälp så kunde jag i lugn och ro jobba på utan att denna helg skulle göra att jag blev helt sönderstressad eller fallit dit.
(null)

#1 - - Anonym:

Skönt att det löste sig 🌷🌺🌺🌼☀️

#2 - - Tussilago:

Ja! ibland kör det ihop sig. Men man ska inte stressa, det ordnar sig. Och det som inte ordnar sig, får bli som det blir.