Vill du utbilda dig inom hälsa?

Nu är det dags igen att utbilda sig vidare. Jag som gick utbildningen till Dipl. Kostrådgivare och Lic.Livsstilskonsult  hos Anna Hallén förra året tänker nu ta ytterligare ett steg för att kunna bli ännu bättre inom det jag brinner för. Som Anna skriver;
Vi lever i ett ätstört samhälle där allt fler kvinnor och män lider av sin övervikt eller av att inte kunna ha en sund relation till maten de äter eller sin egen kropp. Att banta eller gå på diet blir allt vanligare och trots det är det få som verkligen lyckas hålla sin hälsovikt.
 
Jag som själv har varit i den situationen men vet att det går att göra en förändring, känner att denna utbildning till Lic viktminskningsterapeut kommer att bredda mina kunskaper ytterligare tillsammans med mina egna erfarenheter.  
 
Anna är en makalös utbildare; allt blir så logiskt när hon föreläser och lär ut, hon har en förmåga att uttrycka sig och lever sig in i allt så det är en ren fröjd att lyssna på henne. Inte en sekund är tråkig.  
 

Anna skriver så här om utbildningen:

"Som Diplomerad eller Licensierad Viktminskningsterapeut kommer du att kunna leda både individer och grupper i att sluta fred med kroppen och maten. Du kommer att få verktygen till att flytta fokus från att ständigt banta, till att koncentrera sig på att leva det liv man vill leva. Genom psykologiska verktyg inom ACT och kunskap om kroppens näringsbehov kommer du ha kompetens att vägleda dig själv och andra till en hållbar viktminskning där livsstilen hjälper individen att hålla hälsovikten. Sluta banta och börja leva – en gång för alla.  

Du kommer att bli utbildad i ett 10 veckors kursmaterial som du kan använda både i grupp och på enskilda individer.

Känner du att detta är något för dig med gå gärna in här och läs mer om utbildningen, eller anmäl dig direkt."

Jag ser framemot att möta våren i vackra Farhult hos Anna på livsstilsgården med kursstart den 8 maj, ses vi där? 

Har man inte möjlighet att åka till gården kan man även gå den som webkurs. Samma datum & tider, inget inspelat och kräver full närvaro. Men du sitter hemma och följer hela utbildningen från din dator. Du kan ställa frågor genom en livechatt som en av utbildarna följer/svarar på under hela utbildningen, på plats. Bra va!

Passa på att boka och gå utbildningen till Lic Viktminskningsterapeut med superrabatt hos Anna Hallen. BOKA TIDIG RABATT 2000 kronor, OCH mina läsare får 25% EXTRA RABATT om ni skriver HALVA-LINDHA17 på anmälan.

Jag som gått Kostrådgivarutbildningen hos Anna ser fram emot att även gå denna intressanta kurs som kommer att ge mig ännu mera kunskaper i mitt fortsatta jobb inom hälsa.