Halvalindha

 
Översta bilden tagen april 2012, nedersta bilden tagen maj 2014.
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Marie:

Du är så vacker som halv Linda!
Kram Marie

Svar: Tack :)
halvalindha

#2 - - GC:

Beundrar din styrka alltså. Jag har själv verkligen försökt att gå ner i vikt men det är svårt.

Svar: Tack, alltid trevligt med komplimanger. Det är svårt, jobbigt, trist, ledsamt, svettigt och jag vet inte allt mer. Och jag vet att det är inte bara att sätta i gång, det är mycket större än så, det är skittungt att ta steget, det spelar ingen roll om du har 5 kilo eller 30 kilo att gå ner så är steget lika jobbigt. Men jag är säker på att du kommer till slut få motivation, för vill man så kan man. Mitt tips är att börja försiktigt, inte allt på en gång, va snäll med dig själv. Lycka till// Lindha
halvalindha

#3 - - Mie:

Är lchf den kost du äter nu också? Har du nått ditt mål?
Om man äter enl lchf. Kan man aldrig ta ett bröd, ris, potatis eller så?
Kan man leva resten av sitt liv med lchf?

Svar: Ja, jag äter LCHF kost nu också. Även om man inte vill gå ner mer i vikt så är det en jättebra kost för kroppen och för mig att hålla balansen nu när jag inte ska gå ner mer i vikt. Jag har unnat mig både ris, pasta och bröd under viktnedgången. Men det har då varit planerade måltider, för att sedan återgå till LCHF kost. Tycker det fungerar jättebra att hålla vikten så. Ja, man kan leva med LCHF resten av sitt liv som jag förstått och jag mår ju bra och har koll på alla mina värden i kroppen. Ha det gott :)
halvalindha

#4 - - Anonym:

FANTASTISKT !!!!

Svar: TACK :)
halvalindha

#5 - - Malin´s Diner:

Wow, heja dig!! Jag tror kanske att jag äter för lite fett. Hur mycket brukar du få i dig under en dag?

Kram Malin

Svar: Hej! Har inte hållit på och mätt exakt hur mycket fett jag får i mig på en dag utan gått på mer en känsla. Men till frukost alltid 1-2 msk majonnäs eller smör i kaffet. Till lunch ofta bearnaisesås ca 1/2 dl. Till middag gärna vitlökssmör eller en god hemmagjord sås med ädel ost i beroende på vad jag ska äta. Mycket avokado och grädde i såser. Hoppas svaret var till hjälp, annars får du gärna återkomma.
halvalindha

#6 - - Jeanette:

GRATTIS, vad kul att du har plåtat dig på samma ställe och i samma kläder. Wow säger jag bara!
Jag behöver verkligen komma igång, blir sugen när jag ser dina bilder! Så bra jobbat!!!!! <3 :)

Svar: Ja det var en kul grej, så såg man verkligen skillnaden, stort tack :)
halvalindha

#7 - - Lise:

Respekt!!!

Svar: Tack :)
halvalindha

#8 - - Dace:

Läser och känner mig igen. Fastnade på bilden. På den som är +70kg med baddräkt. Är det i Alanya Turkiet. Jag var dit i år och efter mycket fint vintersemester fick jag skämmas på flyget. Det var så trångt och bälte räckte inte till... Efter det bestämmde jag mig att jag ska aldrig flyga igen. Så ingen semester med övervikt.
Hemma började jag läsa facbook ‎LCHF - Tips, pepp och recept! Tills bestämmde att prova för skoj. Det funkar faktisk. Even jag har fuskat i början med frukt. Hoppas att entligen har jag hittad vägen ur den cirkel som jag har levt hela mina 39 år. Jag kan säga att jag är nybörjare med LCHF. Bara 1 månad. Började med 154,5kg och nu är jag ner på 147kg. Så tack Halvalinda att du bloggar och inspirerar oss som är inte alls så duktiga! Lycka till!


Svar: Det stämmer Alanya Turkiet :) Förstår precis känslan du menar att flyga, fick själv be flygvärdinnan om extra bälte varje gång jag flög. Jag fuskade eller bestämde mig när jag började med Lchf att vänja mig försiktigt, och från början åt jag alltid en banan till fikat på jobbet, för att sedan byta ut den till en morot, och sen bara kaffe. Du har ju redan gått ner 7,5 kg vilket måste kännas fantastiskt, ta dag för dag. Önskar att du bodde här i Östersund så kunde jag hjälpa till mer, men vill väldigt gärna att du hör av dig så jag får följa dig. Kram.
halvalindha

#9 - - Lena Engström:

Alltså något annat som händer då man går ner i vikt är att man rätar på ryggen. Har tittat på dina bilder och både som sittande och stående så har du mer upprätad ställning. Det är samma med mig, jag har börjat räta ut mig. Min son d.y. pointerade att när jag gick så ser jag inte längre ut som en hösäck, å då har jag ändå över 25 kg kvar.

Svar: Men det har jag inte tänkt på förut, men nu när du påpekade det, så känner jag det själv också :) Det är lätt man krymper i hop sig i tron att man syns mindre.
halvalindha

#10 - - Gunilla Larsson:

Bra gjort Lindha!!!

Svar: Tack :)
halvalindha

#11 - - Gunilla Larsson:

Bra gjort Lindha!!!