Vår start 1 mars

Det har kanske inte blivit så mycket inlägg här på min blogg den senaste tiden. Då jag driver mina kurser med daglig coachning så har jag valt att ha fullt fokus på dem så att jag har tid att varje dag coacha mina medlemmar i mina kurser.
 
 
Jag älskar verkligen att kunna vara en del av just din resa och hjälpa dig att finna din väg. Det nya med mina kurser är att jag har satt ett väldigt lågt pris vilket innebär att grupperna är större, men då kan fler ha möjlighet att vara med. Att ta hand om sin hälsa har idag blivit ännu mera viktigt och i mina kurser fokuserar jag mycket på den mentala biten och hur vi ska hantera allt som händer runt omkring oss.
 
Jag kommer nu att starta en till kurs inom LCHF den 1/3 men vi kommer att tjuvstarta redan 25/2 så att ni i lugn och ro hinner få er första veckomeny och på så sätt kan planera i lugn och ro. I mina kurser ingår daglig coachning, ny veckomeny varje vecka, nya ämnen och diskussioner kontinuerligt. Dessutom i denna kurs så blir det en Påskspecial om hur vi ska hantera denna sockrets och kolhydraternas högtid.
 
Mina kurser är ingen "quick-fix": jag coachar er utifrån mina egna erfarenheter med en viktminskning på 70 kg och hur jag hanterade mitt återfall på plus 25 kilo.
 
Det här är några av mina verktyg som jag lär ut:
  • LCHF- kost
  • Mentala biten
  • Att sätta mål
  • Sysselsättning
  • Rörelse
  • Och mycket mera....
Känns detta spännande och du vill vara med så kan du klicka här så kommer du till kursen och kan läsa mer där.
 
Kursstart 1/3 - 29/3 4 veckor för 199 kr.
 
"Ett år från idag så hade du önskat att du hade startat idag"
 
Varmt välkomna
#1 - - monica:

Saknar din blogg.

#2 - - Lena:

Är den lika som de andra kursena jag gått eller en helt ny. De jag gått är jättebra.

Svar: Hej, vad kul att höra att du gillar mina kurser. Denna kurs är min första så det är möjligt att du har gått den redan. Men det är många som går om mina kurser då de gillar upprepningar och den dagliga coachningen. Så du är välkommen att vara med igen om du vill.
halvalindha