Äg din väg

Att fokusera på det du kan påverka är en ganska enkel regel egentligen. Jag menar om du har bestämt dig och planerat för att ta en promenad och sedan skyller du på dåligt väder och ställer in promenaden istället för att göra det du har bestämt dig för. Jag menar, du kan inte påverka vädret men valet att ta promenaden kan du påverka, eller hur?

Att känna att du har kontroll och att det är du som styr din väg är rätt viktigt, att göra saker man planerat stärker oss i längden. 

I min återfallsresa med 25 kg upp i vikt så var det inte roligt först att erkänna vad som hänt, men samtidigt var det en sådan lättnad att skriva och berätta för er, ÄNTLIGEN kunde jag återigen känna att jag styr mitt skepp igen och ska återigen visa att min väg tar mig till mål igen. 

Hur kunde jag då vara så säker på att jag skulle lyckas igen då? Jo, för att jag hade bestämt mig att nu fick det vara nog och varför skulle jag prova nåt nytt när jag visste och vet att mitt framgångsrecept fungerar? Stärkt av vetskapen att jag klarat det förut så visste jag att jag har styrkan att fixa det igen.

I sommar har jag stått still i vikt, jag har alltså inte gått ner ett gram men jag har inte heller gått upp ett gram. Att stå still i vikt kan vara bland det mest jobbiga och tålamodsprövande och det som kan få dig att leta nya vägar eller falla dit: "Det tar ju så lång tid, jag ger upp, jag kan lika bra fuska, det händer ju inget", känner ni igen er i det tänket? 

(null)

Jag har jobbat mycket med mig själv mentalt och ska erkänna att jag är jättenöjd över att ha stått still i vikt, och nu när hösten är kommen så har jag en sådan ny energi att ta tag i mina sista 5 kilon att gå ner.

Med detta vill jag säga: fokusera på det du kan påverka och låt inte dåligt väder (eller annat du inte råder över) styra. 

(null)

Den 21/9 startar jag upp en helt ny kurs som jag kallar för uppföljning. Även om man inte gått min första kurs så kan man självklart vara med i denna kurs. Det är nya fräscha veckomenyer och mycket fokus på den mentala biten som så lätt glöms bort i denna djungel av olika kurser som finns. Jag menar det mesta sitter ju faktiskt i huvudet, eller hur?
 
4 veckor med daglig coachning och mycket mer för endast 249kr. Vill du läsa mer om min kursstart så klicka här eller så kan du redan i dag gå med i gruppen som ligger vilandes till vår kursstart den 21/9. Till nya kursen "Det omöjliga är möjligt", klicka här.
#1 - - Anna:

Kan man gå din kurs även om man inte kör LCHF?

Svar: I nuläget så fungerar det bäst om man äter LCHF.
halvalindha