Kursstart Jul med halvalindha

Välkommen till min grupp "Jul med halvalindha" 
 
 
Min tanke med denna grupp är att vara ett stöd tillsammans med er genom julens sockeryra, glöggmingel, chokladaskar, julbak och mycket mer som hör julen till. Att frossa är ju ett känt faktum som hör till julen, jag menar vad vore en jul utan att få unna sig allt det goda och koka knäck och pyssla hela december månad ut. Och sedan efter nyår avlägger vi traditionellt vårat nyårslöfte: det är nu det ska hända, fulla av socker känner vi oss lika yra och i obalans som en liten humla som sugit för mycket nektar så det bara snurrar.
 
Men vad är en jul utan allt detta? Jo, man kan faktiskt fira jul och ha det mysigt med tradioner utan socker,  jag lovar. Så känner du dig redo att ta dig igenom jul och nyår tillsammans med mig och andra medlemmar som är i samma sits så är du varmt välkommen i min grupp "Jul med halvalindha".
 
Tillsammans tar vi en dag i taget under december med daglig coachning genom glöggminglet, julbakningen osv. Vi kommer att fixa det tillsammans och lära oss hantera allt på ett bättre sätt.
 
Självklart är det nya veckomenyer till er så ni får ny inspiration, och dessutom kommer det bli en del överraskningar i vår grupp. Anledningen till att gruppen är 5 veckor lång är för att vi tillsammans ska hinna förbereda oss innan decembers månad börjar, och för att vi även förutom julen ska ta oss över nyår också.
 
Det känns riktigt inspirerande att få starta upp denna helt nya kurs med er. Gruppen ligger vilandes till vår kursstart den 30/11 men du kan redan nu gå med i gruppen och säkra din plats.
5 veckor till priset av 349 kr. Kursen pågår mellan 30/11  - 4/1 - 21. 
 
#1 - - Susanne:

Jag är intresserad av att vara med, har förstått att man ska ansöka om att gå med i facebookgruppen men undrar när och hur man sen betalar!