Säsongsavslutning i fjällen

Det är helt otroligt vad myket snö vi har kvar i fjällen, så här mycket snö i maj månad har det nog inte varit på över 10 år. Tyvärr har årets säsong nog varit den sämsta solmässigt sett, inte en enda gång har det varit så varmt att vi kunnat sola eller åka skidor i t-shirt. Men vi bestämde oss för att ta skotern och möta upp våra vänner för vinterns sista grillning för den här säsongen. 

(null)

Sedan vi byggde vår fjällstuga i Ottsjö så bor vi och våra vänner på varsin sida av fjället, så nu möts vi på mitten i stället. Mitt på fjället finns ett trevligt vindskydd där vi brukar ses och i dag fick det bli LCHF-kolbulle över elden.

(null)

(null)

(null)

Vädret var inte riktigt på vår sida, men framåt eftermiddagen så dök solen upp.

(null)

(null)

Fick en present av Magnus igår som överraskade mig med en ny skoteroverall, känns så himla skönt att jag lyckades gå ner mina återfallskilon. Mitt framgångsrecept som gjorde att jag gick ner 70 kg och nu mina 25 återfallskilon. Mitt enkla njutbara sätt att gå ner i vikt utan svält eller diet utan krusiduller. Vill du gå min kurs, nu till endast 249kr så läs mitt tidigare inlägg.