Ny höststart

Nu är det dags för ny höstkurs start.

Mitt nya koncept med en distanscirkel med större grupp till ett lägre pris har verkligen blivit en framgång. Gruppen fungerar jättefint och det känns så bra att kunna inspirera och motivera till en hälsosam livsstil med viktminskning på köpet. Att prioritera och att ta hand om sig själv är så viktigt. Förutom färdiga veckomenyer så är det mycket fokus på den mentala biten i mina grupper och det är det som jag märker är uppskattat. Många har börjat höra av sig och vill gå med i min nya grupp så därför ger jag er som vill en ny chans till hälsostart med mig med start den 31/8 - 28/9. 

Min kurs är 4 veckor lång där jag dagligen coachar er via mina inlägg i gruppen och ni kommer att få färdiga LCHF-veckomenyer under dessa veckor. Veckomenyerna är recept som jag själv har ätit för att lyckas gå ner i vikt, varför jag då vet att de fungerar. I mina grupper utgår jag från mina egna erfarenheter med en viktresa på minus 70 kg och nu i min andra resa efter ett smärtsamt återfall där jag nu har lyckats gå ner mina 25 återfalls kilon som jag gick upp.
 
Syftet med denna nya grupp är att fler ska ha möjlighet att vara med och därför kostar det endast 249 kr att gå med i gruppen. Skillnaden från mina andra kurser är att jag inte kommer att ha möjlighet att coacha er individuellt till detta pris, utan man är med i gruppen där jag skriver till er varje dag, och tillsammans med övriga medlemmar så har ni möjlighet att diskutera och hjälpa varandra, eller så kan man bara vara med och ta del av mina inlägg och mina veckomenyer m.m. Man väljer själv hur aktiv man vill vara i gruppen. 

Många som har gått mina kurser har gärna velat att den skulle varat längre än 4 veckor, och därför har jag nu arbetat ihop en uppföljningskurs till min första kurs, en fortsättning liksom. Tanken är att man går min första kurs i fyra veckor där vi tillsammans går igenom grunderna i LCHF-kosten med lättare baskunskaper och den mentala biten givetvis, sedan så kör man själv i tre veckor och om man sedan vill så kan man därefter hoppa på min nya fortsättningskurs där vi fortsätter att jobba med den mentala biten, motivationen och alla fallgropar under resan till målet, samt hur vi ska få det till en hållbar livsstil när vi nått vårat mål. 

För att vara med i gruppen krävs det att du har ett FB-konto.

Ni hittar min nya grupp som heter Höststart halvalindha på Facebook (Klicka på länken) och vill du vara  med så gå gärna med i gruppen redan idag så du säkrar din plats, gruppen ligger vilandes till kursstart den 31/8. 

Ni kommer att få mer info i gruppen och även information om betalning av kursavgift.

Varmt välkomna med er anmälan och en ny spännande kursstart och kom ihåg; valen du gör idag är resultatet du får i morgon.

Höststart med halvalindha

4 veckor; 31/8 - 28/9; pris 249 kr.

Uppföljning halvalindha

4 veckor; 19/10 - 16/11; pris 249 kr. 

#1 - - monica:

Svårt med mat, man ska äta sig mätt och belåten. Har du recept så det går att byta ut? Äter mestadels mejerifritt förutom smör, hårdost. Gillar inte kokos. Helst inte kokta kålsorter heller, luktar illa. Vill gå ner typ 7 kg, så kläderna passar bättre. Men selektivt ätstörd. Aldrig lyckats "lära mig" äta det jag inte vill ha.Äter därför fel.