D-et viktiga Vitaminet

Detta är ett samarbete med Helhetshälsa produkter och tävling.

Vi är inne i september månad och man riktigt känner hur hösten smygit sig på, det är kyligare ute och mindre soltimmar. Jag har märkt att jag har blivit mer känslig när vi går mot en mörkare årstid och därför så behöver jag D- vitamin för att må bra. Helst bör man ju få i sig D-vitamin genom solen och den mat vi äter, men det räcker inte med det nu när vi går mot vintern.

Med färre soltimmar så blir det svårare för vår kropp att tillverka D-vitamin på egen hand, så det känns viktigt att tillföra extra av det nu. Dessutom hjälper ju det också att motverka höstens och vinterns förkylningar.

Jag använder mig av Helhetshälsas kosttillskott då de fokuserar på rena produkter utan allergener. De är vegetabiliska och utan onödiga tillsatser, dessutom har de egen svensk tillverkning. För mig är det viktigt att använda bra tillskott då det finns så mycket dåligt på marknaden.
 
Jag gillar skarpt Helhetshälsas D3-vitamin Vegan spray; enkelt att ha med sig och bara kunna spraya den dos du behöver i munnen. Och har man svårt att svälja kapslar, eller om man har barn som tycker det, så är denna spray ultimat då man även kan spraya direkt på maten eller i dryck. Sprayen är vegansk och utan sötning eller aromer. 
 
(null)
 
Sedan känner jag mig mycket piggare när jag tar D-vitamin varje dag, vilket även hjälper mig att ta mig ut och röra på mig. För mig har motion alltid påverkat mitt psykiska välbefinnande och gjort att jag behållit rätt serotoninnivåer i hjärnan. Men när man inte ens orkar röra på sig fast man vet att det är det bästa så är det bra att kunna ta hjälp av bra kosttillskott så man känner sig piggare och hamnar över ytan igen, att man orkar ta sig över tröskeln.
 
Så nu har ni chansen att vinna ett kitt D3-vitamin Veganspray, allt ni behöver göra är att kommentera varför just du vill vinna, sedan lottar jag ut två vinnare. Tävlingen pågår till fredag 13/9 kl. 24:00.
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Jannike :

Jag har precis börjat med lchf för att göra ett sista försök att gå ner i vikt och förhoppningsvis få byta höft så jag kan gå igen. Det känns bra än så länge, men precis börjat den 2 september. Jag blir alltid lite låg på hösten och det låter som detta skull kunna vara något jag borde testa för att se om jag inte blir lika trött och låg. Oavsett så kommer jag kämpa på men skulle vara en roligt boost för mig 😉

#2 - - monica:

Det vore bra att prova Dvitaminer inför hösten och vintern. Slutade med mejerier 1 juli, bara på prov några måbader. Inte tagit tillskott. Skulle gärna vilja bli piggare och gladare.

#3 - - Eva:

Har aldrig testat D vitamin men kan tänka mig att prova nu när dagarna blir kortare. Spray känns väldigt lyxigt och enkelt. Hoppas på en kick, bara öppna korken för att bättra på orken.

#4 - - Ellinor:

Låter toppen för att få i lite D-vitamin till min son! Själv äter jag många olika kosttillskott, men sonen kan inte svälja tabletter. Med sprayet skulle jag ju kunna ge honom D-vitamin i morgonfilen!

#5 - - Berit:

Spray verkar enkelt, liten och nätt flaska.. Har svårt att komma ihåg tabletter och burkarna är stora.

#6 - - Helen :

WOW, detta önskar vi testa.
Har aldrig haft i sprayform tidigare, och nu är det dags att börja tillföra denna vitamin för mig och min dotter🍁

#7 - - Anonym:

Hur gick det med ditt PT tränande apropå ”inte orka”? Varför tränar du inte i ditt eget hem?

#8 - - Anonym:

Skulle vilja ge den till min tonårsdotter som har svårt att svälja kapslar och tabletter.

#9 - - Sonja:

Hej
Jag har så många tabletter för min autoimmuna sjukdom så det skulle vara roligt att minska med en i alla fall till ett spray. Jag tycker om det du skriver, så ärligt. Tack Lindha för alla dina pepp.

Svar: Grattis, du har vunnit sprayen. Mejla mig din adress så kommer den med posten.
halvalindha

#10 - - Camilla:

Att kunna ta vitaminer med en spray trodde jag inte var möjligt och med erfarenheten av vad höstmörkret gör med orken och måendet kan jag inte annat än hoppas att jag har turen att få prova. Jag jobbar natt så den tid på året vi har framför oss behöver man all hjälp man kan få!!!!
Tack för en trevlig och inspirerande blogg!!

Svar: Grattis, du har vunnit sprayen. Mejla mig din adress så kommer den med posten.
halvalindha

#11 - - Maria:

Låter super med spray och blir man dessutom piggare dessto bättre. Känner mig väldigt hösttrött och behöver också bättre ork för att orka ta mig ut och motionera. Håller tummarna för vinst :)

#12 - - Jenny:

Hei :)

høsten gör ju mig deppig og seg. Har aldrig tänkt att D-Vitamin hjälper mot det. Søt flaske...spennande med spray. Jeg har lust att ge det en chans og se om det kan hjelpe.
takk for fin blogg.

#13 - - Apriltös :

Denna höst känner jag mig sliten och trött
Och i munnen gärna vill stoppa något sött.
På halvalindhas blogg finns både råd och tips
Hur jag kan undvika att äta godis och chips.
Recept på bra mat att stoppa i magen,
som mättar hela dagen.
När man som jag är trött och slut,
är det svårt att ta sig på promenader ut.
Tänk att få vinna ett tillskott av
D-vitamin,
som gör mig piggare och höjer mitt seratonin.
Så enkelt att bara spraya denna mirakel kur,
nu hoppas jag på min tur!

Svar: Grattis, du har vunnit sprayen. Mejla mig din adress så kommer den med posten.
halvalindha

#14 - - Ronaldwor:

Single girls want sex in your city: http://v.ht/GXj5l?HBmwhMtuciJ

#15 - - Jaredmup:

Sexy Frauen in deiner Stadt suchen nach Dating: http://gmy.su/:3snR?rHAzxrd

#16 - - Apriltös :

Tack! Va kul med vinst!
Skriver jag min adress här? Eller kommer den in i bloggen då och alla kan se den? Förlåt, är så oteknisk!

#17 - - Apriltös :

Tack! Va kul med vinst!
Skriver jag min adress här? Eller kommer den in i bloggen då och alla kan se den? Förlåt, är så oteknisk!

Svar: Mejla mig din adress till; lindha.vikstrom@jamtland.st
halvalindha