Premiär Andra resan 27/11

Äntligen kan jag presentera min föreläsning "Andra resan" som har premiär i Östersund den 27 november. Det är mer än ett år sedan jag föreläste sist så jag ser verkligen fram emot att dela med mig av min andra resa i med och motgång till er. Ni som läser min blogg vet ju att jag har kämpat med återfall och viktuppgång, men i stället för att börja föreläsa när jag nått mitt mål så känner jag att det är nu jag ska berätta för er hur det går, så jag kan ge er inspiration nu när jag är mitt uppe i allt. Jag menar, ingen annan förstår om man inte varit eller är där. Jag kommer även att föreläsa söderut, orter ej bestämda ännu, men tipsa mig gärna här så hoppas jag att vi ses.

 

(null)

Nedan kommer fakta om min föreläsning i Östersund.


Välkommen till min föreläsning "Andra resan"! En inspirerande, ärlig och känslosam föreläsning med hög igenkänningsfaktor. Här delar jag med mig av både med- och motgångar. Hur jag lyckades gå ner halva min vikt (-70 kg) med hjälp av LCHF, och hur jag idag hanterar min andra resa för att nå de mål jag vill efter återfall och viktuppgång.


Datum; Onsdag den 27 november kl 18:30-20:00


Plats; Tingshuset i Östersund

Samuel Permansgatan 13


Pris; 250 kr

Biljettköp är bindande


Anmäl dig senast 25/11 till; lindha.vikstrom@jamtland.st 

#1 - - Lena:

Hej!
Tack för en bra blogg:) Vore jättekul om du kom till Borås med din föreläsning!
Må så gott:)

Svar: Tack, återkommer om vilka orter framöver <3
halvalindha

#2 - - monica:

Och till LCHF eventet i Säffle, där jag hört och sett dig två gånger. Om jag skulle anmäla och önska dig som föreläsare!?

#3 - - monica:

Gick in på sidan och föreslog dig igår!

Svar: Tack, vad glad jag blir <3
halvalindha

#4 - - Anonym:

Kommer