Andra Resan ....


Snart är det dags för premiär av min föreläsning "Andra resan " här i Östersund den 27 november kl 18:30. Ser verkligen fram emot att dela med mig av hur min första resa började med minus 70 kg på 18 månader men sedan framförallt, vad var det som hände som gör att jag nu är i min andra resa. 

(null)


För mig känns det viktigt att dela med mig av både med- och motgångar och visa att vi lär oss av allting som händer. Mitt gamla mönster att alltid gå upp i vikt, allt jag gick ner plus lite till, det hände inte den här gången. Men jag lyckades ändå gå upp i vikt och det kommer jag på ett ärligt och känslosamt sätt prata om. Jag tror vi är många som kommer att känna igen sig i det beteendet. 

(null)


Något som känns ändå viktigare och stort för mig är att jag nu tog steget att föreläsa igen mitt i min andra resa, min tanke var först att börja föreläsa när jag kände mig i form igen tills jag insåg att det är ju nu jag ska ut och berätta. Nu när jag är mitt i min andra resa, för jag vet precis hur tuffa eller bra olika dagar är och hur jag gör för att hålla balansen och lyckas igen. 


Jag hoppas ni vill komma och lyssna och få inspiration och motivation att själva ta tag i det man känner att man behöver.

Jag tänkte lotta ut 3 fribiljetter till min föreläsning och där man även får ta med sig en vän till. Allt du behöver göra är att gilla inlägget och kommentera att du vill komma senast söndag den 10/11 kl. 12.

Vill man inte kommentera här så går det bra att mejla till mig på; lindha.viktrom@jamtland.st

Hoppas vi ses❤️ #1 - - Elin:

Skulle vara en drömvinst, bokade in då du föreläste sist men blev sjuk och missade, skulle så gärna vilja nu men har tyvärr inte råd så att vinna skulle vara guld då jag verklugen behöver lite år på, är i lite samma situation som du och när du beskriver känns det som mitt beteende är exakt såsom ditt kring mat. Hoppas hoppas. Elin

#2 - - DgnGPiBCJLQdmVE:

ixVoNRZWbHFcfAI

#3 - - monica:

Jag hoppas få höra dig på LCHF eventet i Säffle nästa sommar! Var där 2015 och 2016, liksom du. Du talar så äkta och realistiskt om ditt liv. Var där med barnbarnet i somras, barn fick gå med gratis i vuxens sällskap. Han tyckte det var roligt. Om han följer med till sommaren, så kanske vi blir med till Duse på grillkväll.

Svar: Tack monica, vad fint att höra <3
halvalindha