Finbesök i min trappa

Idag har jag haft finbesök och sällskap på min morgonpromenad! Birgitta Höglund  tog bilen hit till mig från Östersund tidigt i morse, så vi var ute och promenerade redan vid halv nio. Självklart var jag tvungen att ta med henne till min trappa, och det gick ju galant. 

(null)

(null)

Sedan fick jag ett signerat ex. av Birgittas kokbok med hennes bästa grilltips att lotta ut till mina läsare, och det passar ju perfekt nu när vi äntligen kan grilla i finvädret. Kommentera vad din favorit är på grillen så lottar jag ut en vinnare. Tävlingen avslutas och meddelas på söndag 26/5 kl 8:00, på det viset vinner någon en fin morsdags present. 

(null)

 
#1 - - monica:

En härlig trappa! Själv har jag en rejäl backe, som är jobbig i sommarvärmen. Ja, borde gå ut kl 0900 eller ännu tidigare!😁

#2 - - Camilla Olsson:

Det finns så mycket som är gott att grilla men jag älskar "tillbehören", såsom grillad spetskål, små kryddade tomater med olja, baconlindad sparris och halloumi, m.m. det finns så mycket gott att man nästan bara behöver ha "tillbehören". :)

Svar: Grattis du vann kokboken :) Mejla mig din adress på lindha.vikstrom@jamtland.st
halvalindha

#3 - - Birgitta Höglund:

Tack för en härlig morgonpromenad, trappan är perfekt träning för ben, rumpa och kondition. Utsikten nere vid sjön gjorde promenaden ännu bättre.
Camilla: Du hittar väldigt många tillbehör i min grillkokbok, tycker som du att det är de som är det bästa på en grillmiddag :)

#4 - - Ulrica:

Det är gott att grilla kyckling, baconlindad sparris, tomater och champinjoner. Till detta ett par goda kalla och varma såser.

#5 - - Tussilago:

Fläskkarre blir alltid gott " pågrund av det insprängda fettet. Går nästan inte misslyckas...!!

#6 - - Eva Söderman:

Önskar, Ber å Håller tummarna för att jag kan ge denna bok till min dotter på Mors dag! 💞

#7 - - Britt-Inger Gustafsson:

Kalkonfilé tycker jag blir väldigt gott. Har som sagt ingen grill nu, bor i lägenhet. Vill ge bok och förmedla budskapet till någon som bjuder mig på grillafton. 🤔

#8 - - Tina Haldorsson:

Jag gillar att grilla hamburgare, med blandade grönsaker 😊

#9 - - Katarina:

Grillspett med halloumi, lök, champinjoner och paprika. Mums!

#10 - - Pia Johansson:

Älgfärsbiffar, halloumi och grönsaker av olika slag:)

#11 - - Anonym:

Mums för fisk i foliepaket!

#12 - - Kristina:

Jag har inte lärt mig att grilla än, men när jag blivit bjuden är det smaken av fläskkarré som vinner hos mina smaklökar😋

#13 - - Anki:

Grillat är så gott och att testa och pröva på vad man har hemma som skulle kunna grillas. 🤩 såser o diverse tillbehör är ju givetvis givet. Inget är som en grill middag ute på altanen , även något grillat på vintern är inte heller fel.

#14 - - Anonym:

Grillspett med grönsaker och kycklingfilé helt klart 😊

#15 - - Anonym:

Hej. Godast på grillen är just nu hamburgare. Med majonnäs, brynt lök, saltgurka och bbq sås. Mvh Ulrika Dahlberg

#16 - - Anonym:

Hej. Godast på grillen är just nu hamburgare. Med majonnäs, brynt lök, saltgurka och bbq sås. Mvh Ulrika Dahlberg

#17 - - Anonym:

Hej. Godast på grillen är just nu hamburgare. Med majonnäs, brynt lök, saltgurka och bbq sås. Mvh Ulrika Dahlberg

#18 - - Anonym:

Hej. Godast på grillen är just nu hamburgare. Med majonnäs, brynt lök, saltgurka och bbq sås. Mvh Ulrika Dahlberg

#19 - - Johanna F:

Det som jag tycker blir godast är en härlig bit entrecote från kor som gått ute hela året och betat gräs hos min bror. Gärna med grillade grönsaker och en fet god sås och örtsmör *mums*

#20 - - Ellinor:

Ryggbiff är min favorit. Sen vi flyttade till radhus för tre år sedan har min man verkligen övat upp sina grillkunskaper, han tycker det är så kul. Första sommaren fick man sega torra bitar, haha. Numera grillar han kött till perfektion. 👌

#21 - - Sarina:

I vår familj blir det oftast grillspett med allt möjligt, fläskfilé, korv, köttbullar, lök, körsbärstomater m.m. Det som finns hemma helt enkelt. Alla hittar något de gillar och kan hoppa över det de inte gillar :)