Balans för mig

För mig för att må bra och känna att jag har balans i kropp och knopp så är det jätteviktigt att jag sköter min kost och tränar regelbundet. För mig hänger kost och träning ihop. Träningen ger mig precis den kick jag behöver istället för att doppa näsan i socker, smörgåsar, chips etc. Så fort jag missar ett träningspass så känner jag hur låg jag blir, träningen ökar verkligen vår serotonin-nivå, det vill säga våra "måbra-känslor".
 
(null)
 
Idag på mitt träningspass klarade jag en ny utmaning; jag har varit så jäkla rädd för att ramla och det är något som sitter kvar i mig sedan jag vägde 140 kg eftersom jag visste hur svårt det var att ta sig upp igen om jag ramlade. Men nu antar jag utmaningarna med lite mer lust, plus att jag har ett otroligt bra stöd i min pt Jonas som får mig att känna mig trygg även om jag gärna knorrar ibland över att det här inte kommer gå.
 
Men för att återgå till idag så lyckades jag själv balansera på en medicinboll, jag klev upp på den med knäna för att finna balansen och kunde sedan själv sträcka på ryggen och balansera själv. Inte lätt kan jag säga med mina rädslor, men jag blir bättre och bättre och starkare vilket känns så kul. Ska ta lite träningsbilder så ni får se vad det är jag gör, lite svårt att förklara.
 
Imorgon är det dags för vägning igen och jag kommer att berätta hur det går oavsett, men jag känner i kroppen att det hänt saker så det ska bli väldigt spännande.
 
(null)
 
Sedan var jag på julens första julbord i helgen på Jamtli Hov och att äta LCHF känns bra då man faktiskt kan äta väldigt mycket från julbordet, det svåra är ju att inte äta för mycket. Olika julrätter i långa rader och flera gottisbord med efterätter, julgodis och fikabröd såg frestande gott ut. Men jag kände att det var inga problem att stå emot utan jag känner mig fast beslutsam över hur jag vill må och då är det inte värt för mig att äta det som får mig att må dåligt. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)