Viktminskning på distans

Är du trött på att ständigt jaga nya dieter som ska göra dig smal och som får dig att börja om och om igen?
Nu startar jag upp grupper/distans inom LCHF för hållbar viktminskning. Hur man på ett enkelt sätt kommer i gång med att få en bättre hälsa med kost som är fri från socker och gluten.
 
Det är ju så lätt att skjuta på saker och tänka att jag börjar i morgon, för i morgon är jag starkare. Men det kommer aldrig komma en bättre morgon, det kommer alltid att finnas kalas, fester och andra hinder som gör att man gärna vill skjuta upp till den perfekta dagen när mitt nya liv ska börja. Och det blir bara jobbigare varje gång du skjuter upp det till morgondagen, och vips så har morgondagen blivit flera veckor. Och då ångrar man sig; "varför gav jag upp, då hade jag ju varit en bit närmare mitt mål nu". 
 
Jag som själv tidigare vägt 140 kilo och har ätit LCHF i 5 år, mår väldigt bra på den här kosten och kommer att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter under 4 veckor.
Start; Vecka 45; söndagen den 12/11 - vecka 49 söndagen den 10/12, 995 kronor per person.
 
Är du intresserad så läs mer här och mejla din anmälan till ; lindha.vikstrom@jamtland.st
 
 
 
 
#1 - - Maggie Bergius:

Grattis till bedriften. Vad kul att höra att din diet funkat på dig. Själv har jag blivit av med alla mina mammakilon genom att äta veganskt. Lycka till med allt! :)

Svar: Vad härligt att höra, det gäller att hitta det som passar en bäst själv, grattis :)
halvalindha