Hållbar viktminskning med LCHF

Är du trött på att ständigt jaga nya dieter som ska göra dig smal och som får dig att börja om och om igen?
Nu startar jag upp grupper/distans inom LCHF för hållbar viktminskning. Hur man på ett enkelt sätt kommer i gång med att få en bättre hälsa med kost som är fri från socker och gluten.
 
Jag som själv tidigare vägt 140 kilo och har ätit LCHF i 5 år, mår väldigt bra på den här kosten och kommer att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter under 4 veckor.
Start; Vecka 45; söndagen den 12/11 - vecka 49 söndagen den 10/12.
 
  
Vi kommer att fokusera mycket på den mentala biten som jag anser är minst lika viktig som kosten, och vi kommer att ha roligt under resans gång. Vi kommer inte att ha någon djupdykning i fakta, utan vi kommer att hålla det på en väldigt enkel nivå som jag vet fungerar.
 
Det som är viktigt är att vi ska lära oss att äta rätt och att våga sluta räkna kalorier, fett och kolhydrater. Vi kommer inte att väga maten utan detta ska bli en hållbar livsstil, jag menar vem vill fortsätta väga/räkna maten resten av vårt liv? Det har vi nog alla gjort tillräckligt och hur har du lyckats hittills? Detta ska vara ett sätt att leva och att sluta banta.
 

Vis av mina tidigare cirklar på distans så vet jag att bra stöd tillsammans i en grupp är väldigt positivt för att lyckas.
 
Det som gör denna distanskurs extra intressant nu är att jag själv gått upp några kilon som jag vill få bort och på det viset har jag ännu mera förståelse/erfarenhet och tillsammans så kommer vi att kämpa och ha ett bra stöd av varandra.  
 
För vi vet ju  alla egentligen precis hur man ska göra och ändå är det så svårt, jag vet att det är just så. Livspusslet med allt runt omkring, och så vill man så gärna gå ner de där envisa kilona.
Jag som pendlat i vikt i många, många år vet hur viktig den mentala biten är, jag skulle nästan vilja påstå att den mentala biten och kosten ligger på delad första plats. Många viktminskningskurser hänger upp sig på att bara lägga om kosten, men jag vet att det är viktigt att se hela personen med allt runt omkring, livspusslet, för det påverkar mer än man tror. Det är viktigt att kartlägga och bli medveten om varför man gör som man gör, fast man egentligen vet att kanske gör jag fel.
 
Jag har bestämt mig för att jag vill vara nöjd med mitt liv och vad/hur ska man göra för att känna så? För att lyckas måste vi våga satsa och inte vara rädda för att misslyckas, bakslag kommer men det är av dom vi lär oss av, eller hur?
 
 
Cirkel/Hållbar viktminskning: 4 veckor, pris 995 kr per person.
Start vecka 45 - 49
  • Vi kommer att ha en sluten grupp via Facebook (detta kräver att du har ett FB konto).
  • Daglig feedback från mig och övriga deltagare
  • Vi kommer att ha olika tema varje vecka, där jag skriver hur och vad vi ska göra.
  • Recept/menyplan varje vecka 
  • Plus mycket mera 
 
För anmälan mejla mig;
lindha.vikstrom@jamtland.st Skriv ämne cirkel vecka 45 i ämnesraden. 
OBS. begränsat antal platser.
 
Cirkel/Hållbar viktminskning: 4 veckor start vecka 2, januari 2018 - vecka 5 pris 995 kr per person
För anmälan redan nu 195 kr/rabatt förskottinbetalning på 400 kr gäller då och inbetalning = plats i cirkeln.
Obs anmälan bindande och förskottinbetalning återbetalas ej. 
 
För anmälan mejla mig;
lindha.vikstrom@jamtland.st Skriv i ämnesraden cirkel vecka 2
 
 
 
 
 
#1 - - lars:

Hej Lindha. Fantastiskt skillnad i vikt och hälsa för dig Grattis. Så hela 5 år har du hållit på bra. jag har bara hållit på 1 månad med Sten Sture Skaldemans kost, liknande LCHF. men har redan nått några hälsomässiga vinster. Jag andas lättare ( lungemboli ifjol) Bra blodsocker värde och 15 % av mitt viktminskningsmål.