Middagstips



Hej! Ser jättegott ut! Vilket redskap använder du, när du gör grönsakerna? Tack för en inspirerande o bra blogg!😊
Det spiraliserade ser jättegott ut! :-) Jag har alltid skålar stående framme i köket med avokado, cocktailtomater, citroner och annat färgglatt som inte behöver vara i kylen. Det ser så aptitligt ut och det blir lätt att man plockar saker därifrån bara för att det finns där. Rödlök har också en underbar färg och är särskilt god stekt tycker jag. Sparris är också goda stekta, precis som brysselkål och sockerärter, finns att köpa fina frysta som bara kan slängas i pannan med lite olivolja eller smör. Jag gillar sånt som går att laga/äta som det är utan för mycket hackande och pillande, är väl lite bekväm av mig. Men överväger helt klart ett spiraliseringsverktyg efter att ha sett zucchinin ovan! ;-)
Kotlett gratängen ser verkligen smarrig ut :-D Jag bara undrar : 120 minuter låter länge i 200 grader? Den bränns inte vid eller lägger du folie över kanske mot slutet ??? Fredagshälsningar Eva
Åh vilka bra tips. Låter verkligen jättegott alltihop.