Föreläsning i Norrköping 3/3 2016

Då har jag några föreläsningar klara inför våren, fler är på gång men återkommer mer om dem framöver när allt är klart..
Först ut är på LCHF kryssningen den 20-21/2-16 där jag kommer föreläsa på söndagen. Kika gärna in  här på deras sida och ta del av alla föreläsare som ni har möjlighet att lyssna på under kryssningen.
 
Jag åkte på detta event förra året, men då föreläste jag inte utan lyssnade på alla föreläsare och minglade runt och träffade så många andra som är intresserade av LCHF, en riktigt trevlig kryssning som jag varmt rekommenderar.
 
 
Nästa föreläsning på tur är i Norrköping den 3/3 -16, jag som aldrig varit där ser verkligen fram emot detta. 
 
Jag vill verkligen dela med mig av mitt budskap hur jag äntligen lyckades vända på alla år av jojo-bantningar och till att jag i dag även kan bibehålla min vikt, det går alltså att lyckas.
 
Visst har jag gått ner i vikt med lyckat resultat förut, men som så många andra aldrig klarat hålla vikten utan gått upp allt igen, plus lite till.
 
Men den här gången bestämde jag mig för att nu är det sista gången annars får jag acceptera mig själv som jag ser ut, allt detta jojobantande som tar sådan kraft och energi i från en. Jag kommer berätta för er hur min resa började, vad som fick mig att lyckas denna gång och hur jag i dag lyckats bibehålla vikten i snart tre år utan några större problem. 
 
Hur kunde du bli så stor? Hur kunde JAG låta det ske? Ja, det är ingen enkel fråga att svara på, men det är många som undrar. För mycket mat och ingen motion sammanfattar det mesta, och att man blundade för problemet. 
 
Min drivkraft är att jag vill motivera dig och jag lovar att du kommer att känna igen dig, och jag hoppas du kommer få styrka att göra det du vill.  
 
Varmt Välkomna till min föreläsning i Norrköping den 3/3 - 16 kl. 18:00 - 19:30.
 
Adress: Sandbyhovsgatan 19
Ingång vid Huvudentrén
Vårdcentralen
 
Obs! Parkeringsavgift 
Det har inte varit betalparkering så länge, därför vill jag uppmärksamma er på att det numera är det.
 
Åker man lokaltrafiken är det spårvagn 3 och hållplats Sandbyhov.
 
För anmälan till föreläsningen i Norrköping den 3/3, mejla till; lindha.vikstrom@jamtland.st 
Pris per person: 195 kronor som betalas i förskott.
Begränsat antal platser och anmälan är bindande. 
Anmäl dig senast 25/2! 
 
I föreläsningen ingår provsmakningar inom LCHF i pausen.
 
Välkomna.
 

 
 
#1 - - susanne:

Åh, får ta och se din föreläsning när du kommer till Stockholm. :)

Kolla gärna in min blogg med fokus på mina målningar och hälsa.
http://bysusanne.se

#2 - - Tussilago!:

En fråga! vägde du dig förut när du var större? Alltså var du medveten om kilona? Jag tycker att man lever på och tillslut så inser man oj! Men det finns många som är ännu större än vad du var. Det är svårt att laga mat och fixa för andra och försöka få ihop allt samtidigt som man ska tänka på att själv kan man inte äta vad som helst. Rena tortyren egentligen. Skulle du klara av din lchf kost om din familj ville leva på ett annat sätt? Det är inte lätt. Hela tiden detta frestande också, jul, påsk, midsommar, semester, fettisdag, kanelbullens dag, helgmys, fredagsmys, fika på jobbet, bjuda vänner på fika, allt har nån slags koppling till mat, nattmacka t o m. Många köper godis och snaskar på när dom kör bil, blir lätt en vana. Så fällor finns det överallt.

#3 - - Linnea:

vilken insperation du är ! super duktig

Svar: Tack <3
halvalindha

#4 - - monica:

Rekommenderar alla att gå på din föreläsning! Hörde och såg dig på LCHF eventet i Säffle i somras! Jag kan undra om det finns mat du inte tycker om!? Jag avskyr kokossmak, har majonnäs i kylskåpet, minst 4st 5 dl grädde i frysen som jag behöver göra något av.Tycker inte om-varför köper jag!? Kokade inte knäck och kola till jul. Bakar knappt inte heller. Då hade grädden gått åt. Skulle kanske kärna smör. Du var stor förut, men ändå arbetsför! Antar många i din förra viktklass har svårt att orka med arbete, ännu värre vid högre vikt.

Svar: Tack Monica för den reklamen <3 Kommer du på kryssningen i februari eller till Säffle i år? Mat jag inte gillar musslor, kräftor det är det första jag kommer på och ostar som brie mm.
halvalindha

#5 - - Elin:

Åh vad inspirerande att se din fantastiska viktnedgång! Själv började jag med lchf i november och har nu gått ner 14 kilo på 8 veckor :) Har kombinerat bra kost med promenader på 50-60 minuter dagligen. Har en lång väg kvar till mitt slutmål men lchf kommer alltid vara ledstjärnan i mitt liv :)

Svar: Wow vilken viktnedgång 14 kg, grymt bra heja :) Låter som en bra plan med promenader, så började jag också. Lycka till <3
halvalindha

#6 - - Hans:

Nu har jag gått ner 2,2 kilo sedan den 11 januari. Tränade tennis i lördags för första gången på över en månad. Det gick sådär i början, men sedan blev jag arg och då gick det mycket bättre. Adrenalinet kom väl igång då. Jag vet att jag kan bättre och då blir jag arg på mig själv och då går det bra. I slutet när vi bollade med varandra lyckades jag "maskera" en stoppboll så min tränare inte kunde slå/ta bollen. Annars körde han ganska hårt med mig. Han har gått ner 3,5 kilo sedan den 2 januari. Vi får kämpa ihop. Ha det bra och må gott.

#7 - - Tussilago!:

Hm!! hur gick det för annsofie?

Svar: Hej! Ann-Sofie kämpar på och nästa vecka är hon tillbaka och berättar hur det går <3
halvalindha

#8 - - Annelie Stoltz:

Vill så gärna gå på din föreläsning men det är så långt att åka för 1,5 timma.
Har du några planer på att föreläsa i Jönköping?

#9 - - Joanna- Från 95- 65 kg!:

så kul med föreläsningar jag föreläser också:)