Lax i ugn med chevre

Tror att jag har snöat in på Chevré nu, men det är ju så gott. Lagade till den här goda laxen i förrgår, enkelt, gott och snabbt att tillaga. Receptet är för 4 portioner.
 
Köpte färsk laxsida, ca 700 g, och skar små snitt på sidan av laxen så att jag kunde stoppa in skivor av Chevré som i små fickor. Klickade crème fraiche över, saltade och pepprade och in i ugnen grader 200 grader i ca 30 minuter, jag använder termometer för att den ska bli riktigt saftig ca 57 grader. 
 Perfekt helgmat, tillbehör en enkel sallad och min goda rom-sås. Ha en underbar helg<3
 
 
 
Recept romsås 4 personer.
 
1 brk. creme fraiche
1 brk. finkornig röd stenbitsrom (Abba)
salt/v.peppar
några droppar citron
2-3 msk. majonnäs
1/2 finhackad rödlök
Rör i hop allt
#1 - - Tussilago!:

Ser så gott ut, måste testas.. du har inte skrivit hur det gått med viktnedgången själv. Eller har jag missat det kanske.

#2 - - Ekofilosophie:

Ser gott ut! Håller med om att chevre är gott, så det är inte direkt svårt att snöa in på det ;)

#3 - - Hans:

GRATTIS TILL ÖSTERSUND SOM HAR GÅTT UPP I ALLSVENSKAN!