LCHF kryssning och LCHF EVENTS i Säffle

En vecka kvar tills det är dags för min första LCHF kryssning. Jag tar med mig min man så får vi lite semester tillsammans, samtidigt som vi kan ta del av allt utbud på kryssningen. Ser verkligen fram emot detta; att få träffa så många personer som jag endast pratat i telefon med och haft mejlkontakt med, eller bara hört talas om.
 
Det är så mycket roligt som händer just nu och det känns verkligen som jag kastar mig ut i okänt vatten, som tur är kan jag simma. Jag började med LCHF mars/april 2012 och hade aldrig hört talas om Kostdoktorn eller LCHF förut. I min värld levde Viktväktarna kvar som enda hjälp att gå ner i vikt.
 
Idag vet jag bättre och tackar min lyckliga stjärna att jag vågade prova LCHF och ge det en chans, eftersom jag lyckats med att gå ner 70 kg på 18 månader och hålla den vikten i snart 2 år - PROBLEMFRITT!! Detta har aldrig hänt förut med alla olika dieter jag provat, men LCHF har blivit en livsstil. Jag som alltid i hela min uppväxt kämpat med mat, bantning och ätstörningar känner för första gången i mitt 40-åriga liv att det inte längre är maten som är i fokus som förut, och jag känner mig trygg i förvissning om att det går att hålla vikten: -en ny och väldigt mäktig känsla. 
 
 
Sedan fick jag ett samtal i början på veckan av Ann-Sofi som är en av arrangörerna av Lchfevents.se i Säffle, vilket verkligen var kul och otroligt smickrande. Jag blev inbjuden att få föreläsa i Säffle på lchfevents.se 2015. Programmet är inte klart ännu, men här kommer några av de andra föreläsarna;
 
Kostdoktorn; Andreas Eenfeldt
Ann Fernholm
Margareta Lundström
Lena Winroth
Johan Falk
Anders Tengblad
 
Så passa på att boka stugor, husvagns- och tältplatser så ni kan vara med på eventet. Själv kommer jag bo som så många andra på campingen Vanern.lake.resort.se
 
Varmt välkomna.
 

 

#1 - - Chichi:

Du är verkligen värd att vara med på allt det som du ska göra, ha en trevlig kryssning och lycka till med allt:-)
Ha en skön helg! Kram

Svar: Tack ChiChi<3 Önskar dig all lycka också och ha en fin helg. Kram <3
halvalindha

#2 - - Nette:

Blir så glad för din skull! Du är så värd detta. Meningen om att det inte längre är mat som är fokus kan jag verkligen ta till mig. Det är en sån befrielse att inte längre behöva tänka på vad man ska äta nästa gång, när, vad man inte borde äta, att man vill äta för att man är så hungrig, att pointsen inte räcker till för att hålla hunger och sug borta. Visst tänker jag fortfarande på vad jag ska äta, men bara när jag veckoplanerar matsedeln och sedan är det bara att se fram emot all god mat som väntar :)
Kram!

Svar: Härligt att höra :) Ha en skön helg, kramar till dig <3
halvalindha

#3 - - monica:

Så roligt att du kommer till Säffle! Väntar på att få höra dig och Ann Fernholm och förstås de andra! Var på LCHF eventet för första gången förra året! Bäst minns jag Margaretha Lundström och Tommy Runesson. Kostdoktorn har jag hört förr samt Lars-Erik Litsfeldt förra året. Dr Annika Dahlqvist hörde jag i Karlstad för några år sedan. vid andra tillfällen.. Det är givande att höra alla föredrag! Ska anmäla mig idag. Nu ska jag strikta upp mig och gå ner , inte mina önskade 10 kg, men gärna 5 . Det bör gå på 3 månader,om jag planerar maten och gör matlådor, så inte kvällarna blir ost-och äppleätande. Ska bli kul att se dig live, dina gamla kläder och alla gamla bilder, som du lyckligtvis inte har raderat.

Svar: Vad kul att du vill höra min föreläsning. Lite läskigt med så många människor, men det är bara att kasta sig ut våga för att vinna :) Är du där måste du komma fram och hälsa <3 Är tacksam att jag faktiskt har så mycket bilder och kläder kvar sedan min tid som överviktig. Ha en fin helg och dina fem kilo på tre månader utan äpplen kommer ge resultat.
halvalindha

#4 - - Fredrik Söderlund:

Det ska bli kul att träffa dig på kryssningen, räkna med en hård kram! Vi lär också synas i Säffle! :-)

Svar: Tack detsamma, ska bli trevligt att träffas på kryssningen :) Det kommer bli spännande med Säffle också. Ses snart :)
halvalindha