Eldprovet

Hur ska jag kunna summera i hop denna fantastiska helg som har varit så trevlig? Självklart pratar jag om LCHF Eventet i Säffle som dessa personer anordnat och verkligen lyckats arrangera väl på alla sätt och vis. 
Annsofi Bengtsson, Bo Zackriksson, Sven Melin Svensson, Roland Takman, Carina Melin Svensson och Agneta Werling.
Fotograf; Åse Nyström
Längtar redan till nästa år, så var kan jag boka in mig!!!!
 
En jättefin camping bodde vi på; Vänern Lake Resort Duse Udde Camping, där vi grillade på kvällarna och umgicks med både gamla och nya bekantskaper, mest nya för mig vilket var otroligt givande. Gamla Lindha hade känt sig obekväm i sådana här sociala sammanhang, och varit rädd för att plaststolen inte skulle hålla.
 
 Fotograf; Åse Nyström
Hann få en liten pratstund med Andreas Kostdoktorn innan maten.
 
 
 Mingelbilder Simon Victor, Andreas Kostdoktorn och  Ann Fernholm.
 
 
Även Birgitta Höglund , kokboks författaren, som har en fantastisk blogg där hon delar med sig av många goda recept var med på eventet. Även Lena Winroth som var en av föreläsarna grillade med oss.
 
 
 
 
 
 
Frida, mitt viktprojekt, hade hyrt stuga tillsammans med sin mamma och det var riktigt kul att få umgås tillsammans i flera dagar, känns som jag känt Frida hela livet <3
 
Frida överraskade mig med blommor och mousserande vin som tack för coachingen.
 
  
Enligt programmet så skulle jag föreläsa på lördagen men det blev ändrat till fredag i stället, vilket kändes väldigt bra så kunde jag slappna av sedan. Även om det är kul att föreläsa och få berätta om sin livsstilsförändring så blir det ändå en liten anspänning och nervositet. Jag har ju aldrig föreläst inför en sådan här stor publik, det kändes verkligen som ett eldprov; att klarar jag detta klarar jag allt.
 
 
Dessutom filmade Andreas "Kostdoktorn" min föreläsning, men det kändes bra även om jag får se om jag vågar titta på den. 
 
   
 
Kan ju säga att det var med bultande hjärta jag satt och väntade på min tur i trappan, är glad jag hade med mig min familj som stöd <3   
   
 
Föreläsningen gick bra och jag måste säga att det var så kul, och vilket enormt stöd jag fått av alla; ingen nämnd ingen glömd, och en otroligt härlig publik. Här fick vi alla som föreläste på fredagen presenter. Det är Kostdoktorn, Margareta Lundström, Lena Winroth och Johan Falk.
 
 
Känslan av att detta var så trevligt, att umgås med andra och vara social var inget jag ville förut som överviktig. En sak som slår mig är att jag i dag vågar boka detta event redan till nästa år, vilket jag inte hade gjort förut. Jag litade inte på mig själv vad det gällde min vikt och vågade inte planera in händelser i förväg beroende på att jag visste aldrig vad jag skulle väga, då jag pendlade enormt i vikt hela tiden.
 
Idag har jag för första gången i mitt liv en trygg känsla med maten och känner att detta är hållbart, jag kan till och med ha förra årets sommargarderob utan att ha växt ur den; det är en enorm och en otrolig känsla som nog är svår att förstå för den som inte varit i samma situation. 
 
Lägger ut lite mingelbilder från LCHF Eventet, och i morgon kommer lite uppdateringar från alla fantastiska föreläsare denna helg. 
Monique Le Roux Forslund hann jag träffa under grillningen, som skriver böcker om mat för friska barn. Gå gärna in på hennes fina blogg HÄR, även Fredrik Söderlundh "majoren" var med oss och han föreläste på lördagen om hur han hjälpt många till ett friskare liv. 
 
 Alltid lika trevligt att träffa Tommy tappar som liksom jag gått ner halva sin vikt.
 
 
Självklart ville jag och Frida vara med på bild tillsammans med Andreas Kostdoktorn. 
 
 
Lite träning hann vi med också, här på bild Marie Norder Aspholm som bloggar på tidningen Matkärlek, Leopold Roos jobbar b.la som Moderator hos Kostdoktorn, Jonas Karlsson, Fredrik Söderlund föreläsare, Fredrik Olsson, Pernilla Lantz     bloggar på tidningen Matkärlek och Stina Pettersson. 
 
 
 Avslutningsvis Frida och min Wilma <3
 
 
 
#1 - - lands:

Härliga bilder, klart att Du klarade det! Följer din blogg varje dag, det är roligt att få ta del av Din "färd" med LCHF!
Jag är en 75+++are, som tackar för hälsotips från Dig och Kostdoktorn

Svar: Tack vad trevligt att höra :)
halvalindha

#2 - - Birgitta Höglunds mat:

Du gjorde en lysande föreläsning, så roligt att äntligen få lyssna :)
Vi hörs och ses. Kram <3

Svar: Tack snälla du, det betyder mycket att du kände så <3
halvalindha

#3 - - Emma:

Hej Lindha! Du, precis som My, är mina hjältar just nu för tillfället. Är inne på dag 5 av resten av mitt liv (börjat med lchf) och undrar över det här med svältdieter. Jag har 65 kg att bli av med och är livrädd att jag har förstört min kropp med diverse dieter. Allt från kålsoppa, danska hospitaldieten, vv, viktklubb, soppor, shakes är testat av mig och nu på senare år fungerar ingenting plus att jag har ett enormt sockersug, eller ja, hade ;). Hur lång tid kan det ta tills min kropp har läkt sig själv och viktnedgången börjar? Är LIVRÄDD att det här inte ska fungera utan att jag måste lägga mig under kniven... // Kram Emma

Svar: Hej Emma!Jag som du har provat alla möjliga dieter med framgång i viktminskning emellanåt , men inget som varit hållbart utan jag har gått upp i vikt efter varje ny diet plus några kilon till. Om du äter LCHF kost så kommer viktminskningen ta fart, olika för alla och ditt sockersug kommer bli mycket bättre. Stressa inte upp dig med att du ska behöva operation utan se det här som en ny början och ge det en chans. Har jag lyckats gå ner 70 kg i vikt, kan du också om du verkligen bestämt dig, allt sitter i ditt huvud. Det ska FUNGERA tänk positivt!!! Skriv gärna till mig och berätta hur det går och jättebra att du läser om My då hon skriver mycket bra om sockerberoende. Kram <3
halvalindha

#4 - - monica:

Så trevliga alla förläsningar/ föreläsare var! Du gjorde väldigt bra ifrån dig! Levande, roligt! Och man förstår hur du kände dig , välja restaurang efter vad stolarna ser ut att klara, inte få plats i en flygplansstol. Du är snyggare än på foto, du ser inte ut att nånsin ha vägt ett kilo för mycket. Känner igen många av personerna på korten du satt in. Jag talade med Birgitta Höglund. Tommy Runesson, Annika Dahlqvist m fl. Det enda tråkiga var att ingen hann tala till punkt, var och en skulle ha behövt 20-30 minuter till. Nu fick Bo Zachrisson avbryta alla och stanna. Kanske skulle man ha färre talare, ev tre dagar!!? Kan rekommendera alla som kan att ta sig till Säffle.

Svar: Ja visst var det trevligt i Säffle <3 Kul att du hann prata med så många inom LCHF, det är det som är så gemytligt att man kan prata med alla, väldigt trevligt.
halvalindha

#5 - - Anonym:

Ser så fram mot Din föreläsning i Sundsvall

#6 - - Anonym:

Oj, gick lite väl snabbt när jag skulle skriva en kommentar ;)
Men verkar ha varit både spännande och inspirerande helg och jag ser verkligen fram mot Ditt besök i Sundsvall.
Kram Margareta

Svar: Tack, det ska verkligen bli kul. Bra jag får hjälp av dig <3
halvalindha

#7 - - monica:

Glömde skriva att det var kul att träffa Frida också!!

Svar: <3
halvalindha