#1 - - Chi Chi:

God morgon!
Vad bra med en mail adress:-)
Ha en fin onsdag ,börjar rätta till sig på vågen igen, snart står det på samma som i fredags:-) fastän jag inte hunnit träna igår och idag blir det inte heller, mkt möte på jobb som varar sent.
Kram

Svar: Godkväll! Skönt att höra att du är på rätt väg igen :) I bland är det så att räningen inte finns tid till. Låter kanske jobbigt men, i bland när jag visste att träningen inte skulle kunna bli av en eller två dagar, så körde jag dubbla träningspass dagen innan, för att kompensera, ett tips bara. Ha en fortsatt trevlig kväll, kraam :)
halvalindha

#2 - - Annelie:

Hej Lindha!

Jag har just hittat din blogg via reportaget i ÖP:
Är själv överviktig och har lyckats gå ner 10 kg över sommaren (ca 20kg kvar att gå ner...) Det jag funderar på är hur fungerade det för dej med att huden drar ihop sej? Tycker själv att det börjar se lite sladdrigt ut på armarna och då har jag bara kommit en tredjedel mot mitt mål. Är tacksam för lite tips hur man ska hantera det.

Kram
Annelie

Svar: Vad kul att du hittade till min blogg :) Bra gjort att du gått ner 10kg över sommaren, dina sista ska du fixa också. Jag valde att träna mycket och med varierad träning, dels för att det inte skulle bli trist, och sen för att hela tiden chocka kroppen med ny träning så den inte vande sig. Jag har haft turen att min hud dragit sig tillbaka bra, så jag inte behöver göra någon operation. Men i bland under min viktminskning kunde huden bli lite lös, för att någon vecka senare ha återhämtat sig och dragit i hop sig. När man genomgår en stor viktminskning så säger de att det kan ta upp till 3 år för huden att återhämta sig och dra i hop sig. Så känn ingen panik utan ta det som det kommer. Men om du inte motionerar, rekommenderar jag dig det. Lycka till.
halvalindha

#3 - - Annelie:

Tusen tack för svar Lindha <3
Jag tränar inte för jag har Fibromyalgi och får mycket värk. Försöker promenera när det fungerar. Är ca 10 år äldre än dej så jag har väl inte lika bra kvalisort på huden :-) Men det låter skönt att det rättar till sej så småningom :-) Känns ju mindre kul om det hänger som stora tomma matkassar lite överallt på kroppen :-)

Blir peppad när jag läser om dina fantastiska resultat. Du får mej att känna att jag också kan, tack för det <3

Annelie

Svar: Tack själv :) Förstår att det blir tufft med motionen, men man går ner i vikt med LCHF utan träning också, men man vill ju kunna hjälpa huden att dra i hop sig med hjälp av motion. Ta en dag i taget och arbeta dig framåt efter dina egna förutsättningar, så kommer du nå dina mål till slut, kram.
halvalindha

#4 - - Forever fat?:

Hej, jag har kört lchf länge, året nu, och går inte ner i vikt. Senaste månaden har jag skrivit ner min mat, typisk dag:
Fettkaffe
Lax med lite cremefraiche o ost, vitkål, smör, brysselkål, lohmanders bea
fläskfile, beasås, kaffe och grädde
kolsyrat vatten
inget vin på 30 dagar nu. Annars innan så blev det ett torrt glas vitt på helgen. Inte vinet som stoppade viktminskning då. Har vägt 90 kg hela tiden. Varför funkar det inte för mig:( Äter 3 ggr/ dag och ej efter 18.

Svar: Hej! Förstår din frustration. Måste fråga hur lång är du och vad väger du?För det första är det ju jättebra att du fortsätter äta LCHF trots utebliven viktminskning, då LCHF kosten är så bra för kroppen/hälsan.
Känner rent spontant att du skulle behöva äta mer än fettkaffe till frukost, gillar du ägg?
Lunch och middag ser ok ut. Har du funderat över hur mycket fett du får i dig under en dag?
Tränar du något? Promenader?
Känns som du kanske får i dig lite för lite mat/fett så kroppen ställt in sig på svält och då förbränner du inget och går inte ner i vikt. Fundera på mina frågor och återkom gärna med svaren. Kram.
halvalindha

#5 - - Veronika:

Vilken resa! fantastiskt! Att tro på sej själv är den första grunden i att förändra något var det än är!
Ett jätte grattis och heja dej!

Svar: Tack för att du skrev kram :)
halvalindha

#6 - - Lena:

Hej Lindha. Nu har jag äntligen kommit igång med LCHF igen. Ställde mig på vågen i söndag och den visade på 100.5 kg. Så mycket har jag inte vägt sen jag väntade barn. Tycker ju inte om att laga mat min rygg klarar inte av att jag står upp en längre tid, svårt att steka mat när allt gör ont. Nu gjorde jag 16 middagar som jag frös in. Idag blir det bacon och ost-muffins, gott mellanmål. Hoppas att min diabetes, mitt höga blodtryck och högt kolesterolvärde rättar till sig. Du får hålla tummarna för att det går bra. Kan ju följa din resa och få lite peppning. Kram Lena

Svar: Vad bra att du kommit i gång med Lchf, smart att förbereda matlådor 👍Hur mycket har du tänkt gå ner? Självklart ska jag hålla tummarna, det går att gå ner i vikt ta en dag i taget. Skriv gärna och berätts hur det går. Kram.
halvalindha

#7 - - Lena:

Hade nog tänkt mig 30 kilo till att börja med, vet inte om jag behöver gå ner mer Kilon har sakta men säkert lagt sig på min kropp sen jag blev sjukpensionär och inte kan röra mig som förut.

Svar: Men ändra kosten i lugn och ro och koncentrera dig på det, och sen allt eftersom du känner att du orkar kan du försiktigt börja röra på dig.
halvalindha

#8 - - Helén:

Hej Lindha!
Hittade till din sida alldeles för en dag sen. Du har gjort en fantastisk viktresa och känner otroligt peppad och motiverad. Jag och min man började med LCHF kost efter julhelgerna i år. Han har gåt ner 10 kg, Men för mig går det långsammare. Har varit på hälsokontroll ( 50- års besiktigningen.)och fått förmaningar om att inte äta LCHF kost. Tycker mig bli bemött med en aning förakt. Jag är överviktig och har matallergier. Jag har uteslutit gluten och majs i många år och nu har jag även slutat helt med att äta så mycket kolhydrater. Min kropp svarar bra på kosten och orken börjar komma tillbaka och tröttheten försvinner successivt. Nu ska jag tillbaka till hälsocentralen för att titta på mina förhöjda provsvar och jag vill absolut inte ta några mediciner om jag absolut inte behöver. Vad ska jag svara och vad bör mina värden ligga för att vara normala? Kan jag svara att jag vill vänta ett tag med mediciner och hur länge ska jag vänta innan jag tar nya prover? Jag måste också tala om att jag äter Levaxin för för låg ämnesomsättning. En annan sak jag funderar över är hur hög fettmängd man bör äta om dagen? Jag tror att jag äter för lite nämligen. Tack för att du inspirerar mig att fortsätta kämpa. :)

Hälsningar
Helén

#9 - - Camilla:

Hej! Fick precis nys om din blogg via en tidning på jobbet. Jag har länge funderat på att testa LCHF och känner mig extra motiverad nu efter att ha läst din blogg. Dock undrar jag lite hur ni har gjort när ni lagat mat till hela familjen. Jag är lite oroad över att om barnen äter samma mat som mig men med lite mer kolhydrater så för de i sig en fetare kost och sockerarterna från potatis m. m. Hur har du gjort?
Hälsningar Camilla

#10 - - sofia gustavsson:

ska börja min resa med lchf har du några bra tips

#11 - - Ann-Marie Karlsson:

hej jag har hållit på i fyra veckor...gör jag rätt jag äter 200 g turkisk yoghurt med 2 tsk osötad hallonsylt och 2 kokta ägg med salt på till frukost lunch smörstekt vitkål med stekt nötfärs eller 85% köttkorv eller fisk...till kvällen oftast omelett med riven ost och blandad sallad...och även till lunchen blandad sallad ringlar lite beanässås över och så dricker jag bubbelvatten..Kan ha även broccoli och blomkål men jag tröttnade på dom lite så oftast vitkål...men måste jag även ta cocos fett i kaffet morgonen också?Behöver hjälp från en som har hållit på länge .Tack på förhand Ann-Marie

#12 - - Nadia:

Hej,
Jag har en fråga. Jag mår otroligt bra av lchf och testade lchf på min man. Jag utgick från en strikt plan och han gick ner 8 kg på två månader. Problemet är att han har en gammal knäskada som gjorde att han inte kunde träna under viktnedgång och belastade knä plus kropp fel. Nu har han ont i leder och hans vänner säger att det är för att han inte ätit kolhydrater . Jag har svårt att tro på det, men hur tänker du? För jag har svårigheter att övertyga honom att han inte ska äta vit pasta, potatis och bröd mer.

Tack för en bra och inspirerande blogg och insta
Mvh Nadia

Svar: Hej, du skriver att ni ätit strikt lchf innebär det inga mejerier och inga grönsaker? din mans värk beror inte på lchf kosten enligt mina erfarenheter. Jag äter grönsaker och får där i mig kolhydrater.Svårt svara på detta när jag inte exakt vet hur strikta ni är.
halvalindha

#13 - - Nell Beaver:

PLEASE FORWARD THIS EMAIL TO SOMEONE IN YOUR COMPANY WHO IS ALLOWED TO MAKE IMPORTANT DECISIONS!

We have hacked your website http://www.halvalindha.se and extracted your databases.

How did this happen?
Our team has found a vulnerability within your site that we were able to exploit. After finding the vulnerability we were able to get your database credentials and extract your entire database and move the information to an offshore server.

What does this mean?

We will systematically go through a series of steps of totally damaging your reputation. First your database will be leaked or sold to the highest bidder which they will use with whatever their intentions are. Next if there are e-mails found they will be e-mailed that their information has been sold or leaked and your site http://www.halvalindha.se was at fault thusly damaging your reputation and having angry customers/associates with whatever angry customers/associates do. Lastly any links that you have indexed in the search engines will be de-indexed based off of blackhat techniques that we used in the past to de-index our targets.

How do I stop this?

We are willing to refrain from destroying your site's reputation for a small fee. The current fee is $2000 USD in bitcoins (BTC).

Send the bitcoin to the following Bitcoin address (Copy and paste as it is case sensitive):

12KLZzgrNX2DvbWQM7yQ1V9vPwy9JPvUKM

Once you have paid we will automatically get informed that it was your payment. Please note that you have to make payment within 5 days after receiving this notice or the database leak, e-mails dispatched, and de-index of your site WILL start!

How do I get Bitcoins?

You can easily buy bitcoins via several websites or even offline from a Bitcoin-ATM. We suggest you https://cex.io/ for buying bitcoins.

What if I don’t pay?

If you decide not to pay, we will start the attack at the indicated date and uphold it until you do, there’s no counter measure to this, you will only end up wasting more money trying to find a solution. We will completely destroy your reputation amongst google and your customers.

This is not a hoax, do not reply to this email, don’t try to reason or negotiate, we will not read any replies. Once you have paid we will stop what we were doing and you will never hear from us again!

Please note that Bitcoin is anonymous and no one will find out that you have complied.

#14 - - Winona Sherriff:


No more paying tons of cash for ripoff Google ads! I've got a method that costs only a small payment and produces an almost endless volume of traffic to your website

To find out more check out our site here: https://bit.ly/free-traffic-always

#15 - - Iva Lovelady:

NO COST advertising, submit your site now and start getting new visitors. Visit: http://www.post-free-ads.xyz

#16 - - Prince Cardwell:


Sick of paying big bucks for ads that suck? Now you can post your ad on 5000 ad websites and it'll only cost you one flat fee per month. Never pay for traffic again!

To get more info take a look at: http://www.permanent-web-links.xyz

#17 - - Herbert Messenger:

Secret way to advertise your website for ZERO COST! See here: http://www.completely-free-ad-posting.xyz

#18 - - Charlene Daigle:

No cost promotion for your website here: http://bit.ly/post-free-ads-here

#19 - - Georgiana Town:

How would you like to have zero cost advertising for your website? Check out: http://www.completely-free-ad-posting.xyz

#20 - - Carey Groce:


Have you had enough of expensive PPC advertising? Now you can post your ad on 5000 advertising websites and you only have to pay a single monthly fee. Never pay for traffic again!

To find out more check out our site here:
http://www.ads-that-stay-up-forever.xyz

#21 - - Noella Simmonds:


Stop paying thousands of dollars for ripoff Google ads! Let me show you a method that needs only a very small payment and delivers an almost infinite amount of visitors to your website

Check out our site now: http://bit.ly/no-cost-traffic-4-your-site

#22 - - Sharyl Samuels:

Find out how to promote your site without paying a dime!

Have a look at this comprehensive list consisting of the hottest new directory websites at this page ->http://bit.ly/directory-of-free-ad-websites

#23 - - Nicki Lillibridge:

Good evening, I was just on your site and submitted this message via your contact form. The "contact us" page on your site sends you messages like this to your email account which is why you're reading my message at this moment right? This is the most important achievement with any kind of advertising, making people actually READ your ad and I did that just now with you! If you have an advertisement you would like to promote to thousands of websites via their contact forms in the US or to any country worldwide send me a quick note now, I can even target particular niches and my pricing is very affordable. Write an email to: ZionShaffer31294x@gmail.com

no further ad messages https://bit.ly/2xN75Pz

#24 - - Geraldine Labarbera:

Interested in getting traffic for your site at zero cost? Let me show you five high volume traffic websites where you can promote your site completely free: https://bit.ly/5-sites-where-you-can-get-free-traffic


#25 - - Sally McDonell:

Revolutionary new way to advertise your website for ZERO COST! See here: http://bit.ly/free-ad-posting

#26 - - Bruce Settles:

Get visitors to your website, e-commerce site, local business, or blog for free. This post examines several interesting ways to get lots of free ad exposure for your business: https://bit.ly/5waystoadvertisefree

#27 - - Allie Metzger:

Zero cost promotion for your website here: http://www.zerocost-ad-posting.xyz

#28 - - Melva Imler:

I was wondering if you want your site listed for free on my site. Let me know. Here's the link: http://www.thousands-of-ads.link

#29 - - Adeline Fouts:

By now most people have heard of Bitcoin.

Unlike traditional stock markets, Bitcoin has its own cycles of ups and downs. There is a model called "Stock to Flow" price predication model by PlanB (an anonymous Dutch hedge fund manager).

Forbes calls this model one of the most accurate price predication model of Bitcoin. https://www.forbes.com/sites/stevenehrlich/2021/04/29/demystifying-bitcoins-remarkably-accurate-price-prediction-model-stock-to-flow/?sh=60d4c376476a

According to this model, Bitcoin can hit a price USD$150,000 to USD$300,000 by Dec 2021 or Jan 2022. You can follow this legend's twitter account here: https://twitter.com/100trillionUSD

Currently Bitcoin trades around USD$30,000, if PlanB is correct, we can expect a 5 to 10 times gain in Bitcoin in the next 6 to 9 months!

Don't have enough money to buy a whole Bitcoin? No worries, anyone can buy a fraction of Bitcoin. For example, if you have $350, you can buy 1/00 (1%) of a Bitcoin!

To get started, you can buy your first Bitcoin (or a small fraction of it) below:

Go to this url and simply sign up with your email and password and enjoy 10% off your trading fees for life! ->https://bit.ly/33yXOqzIf you want to take advantage of the crazy discounts now, you can buy cryptocurrecncies at Binance here -> https://bit.ly/33yXOqz (biggest crypto exchange in the world).

https://bit.ly/33yXOqz -> Use this link to sign up at Binance for free and get 10% off ALL your trades in Binance forever!