Viktprojektet Vecka 10

Den här veckan har Frida ätit alldeles för lite mat och hon har varit trött och slut då hennes lilla son har varit sjuk igen, med hög feber och sjukhusbesök. Men Frida har inte fuskat en enda gång utan gjort det hon kunnat och orkat efter sina förutsättningar.
 
För det är ju så det är, det händer oväntade saker som man måste kunna hantera. Frida hade kunnat börja tröstäta men hon är så inne i detta nu och skrev till mig, att även om det är tungt så skulle det bli ännu värre om hon ballar ur. Det finns bara en väg att gå även om den är krokig emellanåt. Vad gäller träningen så har den också legat på vila denna vecka, en gång blev det.
 
Foto; Christian Louboutin 
 
Frida hade ju ett mål sedan förra veckans viktminskning, och har nu gått till frisören och klippt sig och gjort nya slingor som belöning!!!! Det är så viktigt att göra saker som man mår bra av under viktminskningen, små delmål som ger en energi att orka fortsätta.
 
 
Jag säger bara att Frida gör det inte lätt för sig, men visar vilken jädra karaktär hon har. Hennes mammaträffar och syjuntor i veckan där det inte snålas på godsaker, men hon fortsätter ta med sig egen mat och står för den kost hon valt.
 
Frida tog två ostskivor med Bregott på till den här syjuntan där det serverades smörgåstårta bl.a.
 
 Syjunta 😝

Skickat från min iPhone
 
På veckans mammaträff serverades det bröd, juice, smör och pålägg. Frida har med sig ostplättar.
 
 
Veckans matintag
(Fridas text)
 
Måndag Frukost- fettkaffe och smoothie Lunch- kycklinggryta med blomkål Middag- kyckling i grädde med broccoli med smält ost på 8 km promenad Easyline 30 min Yinyoga 75 min

Tisdag
Frukost/lunch- plocksallad
Middag- 2 hamburgare med dressing och grönsaker
Kvällen - 2 ostskivor med Bregott på (syjuntan)

Onsdag Frukost/lunch- korvstroganoff och blomkål
Middag- 3 ostplättar med Bregott ost och gurka på och en kopp te med kokosfett i

Torsdag Frukost- 2 ostplättar men Bregott och ost på och kaffe med grädde (mammaträff)
Lunch- bacon och äggröra
Middag- tacos

Fredag Frukost- fettkaffe
Lunch- tacos
Middag- kebabsallad

Lördag Frukost- 2 ostplättar med Bregott ost och skinka, en kopp kaffe med röd mjölk i
Middag- Fest plockmat, rostbiff, kyckling sallad, skagenröra och lite sånt 4 glas rosé vin

Söndag Middag- köttfärsbiffar med broccoli och avokado
Skickat från min iPhone
 
Frida och hennes sambo har varit på fest och Frida känner att hon tål alkohol sämre nu när hon äter LCHF-kost, och det tror jag många känner igen sig i. Men sedan har hon varit trött  och ätit sämre vilket också påverkar.
Redan har det blivit lättare att hitta kläder; en ny topp kvällen till ära:
 
 
Frida har ett nytt mål nu; att komma i en svart klänning som hon har hemma, den vill hon komma i och ha på en julgala som hon ska gå på med sin sambo i Stockholm. Sedan vill hon nå en vikt på 82 kg till den 19/12, för det vägde Frida när hon träffade sin sambo första gången. Bra mål eller hur? Och jag är säker på att Frida kommer lyckas nå det målet.  
 
Så vad visar vågen den här veckan då? Var lite orolig med tanke på att hon fått i sig för lite mat, men samtidigt så är det inget att oroa sig över, ibland står vågen still, eller så går man upp i vikt, men det är bara att fortsätta.
 
 
  Det är ju makalöst, ett kilo till!!!! Heja heja vad det går, och så nära 10kg. Bra jobbat!!!
 
Startvikt 21/9; 94,8 kg
Målvikt; 70 kg
 Antal kilon att gå ner; 24,8 kg
 
Vecka 1; 93,3 kg
Vecka 2; 92,9 kg
Vecka 3; 91,8 kg
Vecka 4 19/10; 90,9 kg
Vecka 5 26/10; 89,7 kg
Vecka 6 2711; 89,4 kg
Vecka 7 9/11; 88,5 kg
Vecka 8 16/11; 87,8 kg
Vecka 9 23/11; 86,3 kg
Vecka 10 30/11; 85,3 kg 
Minus 1,0 kg denna vecka och sammanlagt hela 9,5 kg !!!
 
Frida vill gå ner till 70 kg, så nu är det 15,3 kg kvar :)
 
Tänk vad veckorna går fort, och Frida har tagit en vecka i taget som vi pratat om i telefon, ibland en dag i taget. Och många veckor små ger resultat, tänk om hon inte börjat för 10 veckor sedan, då hade hon fortfarande vägt nästan 95 kilo nu(eller mer).
 
Ge inte upp och ha tålamod för belöningen kommer, och i morgon är det dags för mig att väga mig!!!
Ha en fin vecka.
 
 
 
#1 - - jennie rudholmer:

Tycker Frida är så himla stark och målinriktad!! Imponerad av hennes resa o skickar här ett stort hejja hejja!!!💪✊
Håret blev jätte snyggt! 😊

Svar: Visst är hon super :) Tack för att du stöttar Frida<3
halvalindha

#2 - - Linda:

Härligt Frida!

Svar: <3
halvalindha

#3 - - Ewa Svensson:

Heja Frida!! *tummen upp*

#4 - - Helene D:

Bra jobbat Frida! Grattis till din beslutsamhet! Här går det *GAHH*-dåligt! +0,6. Dumt att utmana ett proffs på viktnedgång ;)

Svar: Det går bra för Frida, härligt att du stöttar henne. Din viktuppgång är bara tillfällig, fortsätt kämpa på så ska du se att det går åt rätt håll. Kram och tack för att du delar med dig<3
halvalindha

#5 - - Nisse:

Bra jobbat Frida målsnöret närmar sig, klart du fixar detta mvh Nisse

#6 - - monica:

Duktiga Frida! Får hänga på nu! Igår hälsade vi på en 97 årig granne, som är på et boende.Det blev kaffe och lussekatt och samtal om gamla tider. Hon har träffat min farmor som dog -36 och även farfars mor som dog -31. samt alla andra i stugorna. Idag Säffle med uppträdande av barngrupper i kyrkan och återigen kaffe och lussekatt. Nu har jag ätit falsk risgrynsgröt , så jag mår illa. Alla träningsgrejor på ditt gym verkar kul och nyttiga! Där syrran och jag går finns färre. De frågar om vi har önskemål om något, men vi har inte stor erfarenhet från gym. Den, som man skjuter ifrån med knäna, verkar bra.

#7 - - Serola:

Frida är superduktig! Men jag tycker fanimej, på ren svenska, att hennes vänner borde kunna anstränga sig (o det är ju inte särskilt jobbigt) och bjuda på LCHF-fika på dessa träffar de har.

Svar: Ja eller hur :)
halvalindha

#8 - - malin:

Skit bra Frida heja dig.
Har testat plättarna och dom var helt okej.
Ha det gott.

#9 - - Milla:

Jätte bra kämpat Frida!!
Du gör det jätte bra, i morgon är de vägning för mig med då har jag oxå kämpat 10 veckor med lchf.
Brukar satsa lite extra på nån detalj varje vecka.. Mer träning... Mindre portioner.. Mer naturlig mat osv känns lite lättare då tycker jag.
Blir mycket frestelser här med nu men står emot, själv vet jag att de inte är nån idé att tex ta ett hörn av en lussekatt.. Skulle aldrig funka för mig. Brukar tänka att jag redan vet hur de smakar, har ju ätit de så många gånger förr =) denna vecka blir mer fokus på träning hejja hejja

#10 - - Chi chi:

Så duktig och målmedveten som Frida är och du Lindha, önskar jag att jag också hade varit. Jag tror säkert att Frida kommer att nå de mål som hon satt upp, hejar på dig!!!!!
Kramar

Svar: <3
halvalindha

#11 - - Hans:

Bra, Frida. Fortsätt på den vägen du är nu som kommer du att uppnå dina mål.