80% rätt

Är fortfarande i ett fantastiskt lyckligt tillstånd över att min premiär-föreläsning gick så som jag ville. Dels var det över ett år sedan jag föreläste senast, men även valet att börja föreläsa trots att jag inte är där jag vill vara viktmässigt var också en tröskel att ta sig över. Men som jag verkligen känner var det rätta valet, jag är ju där ni behöver mig och kan ju ge er inspiration att; klarar jag det så kan du också eller hur?
 
(null)
  
Min nya föreläsning gav mig också fjärilar i magen, hur skulle den tas emot och även att jag börjat ha musik i min föreläsning var något nytt. Men det blev succé och att använda sig av musik förstärker så mycket känslor när man föreläser.
(null)
 
Jag har fått sådan fantastisk feedback från er som kom och lyssnade igår och jag kommer att utveckla min föreläsning så att den blir ännu bättre, mer musik och kanske att det även blir andra saker som jag funderar på att genomföra. Allt för att kunna ge er så mycket jag kan till att just du ska känna att du får kicken att orka komma igång med det du vill. Även att kunna beröra andra blandat med humor, så när ni går hem känner att ni tagit med er några av min tankar är mitt mål med min nya föreläsning ❤️ 
 
(null)
 
Min föreläsning började ju verkligen med dunder och brak, att jag lyckades starta brandlarmet och fick ringa brandkåren så inte de gjorde en utryckning i onödan och att det tog 30 minuter innan det slutade tjuta var en annorlunda upplevelse, men som tur var tog alla det med gott mod. Jag bjöd på kaffe och goda frökex från Husåbröd innan föreläsningen. Dessvärre i det lilla kaoset glömdes det helt bort att ta bilder, så ni får hålla tillgodo med bilder från gamla föreläsningar där jag bjudit på frökex. Sedan var ju min vän Birgitta Höglund i publiken och hon hade med sig Kombucha som hon serverade i minglet.
 
  
Jag vill tacka alla som kom och förgyllde min kväll och sedan vill jag rikta ett stort tack till min fantastiska kusin Marie Landström som alltid hjälper mig med mina föreläsningar. Hon är ett geni och ställer alltid upp; jag åkte ner till henne en helg i höstas för att tillsammans förbereda min nya föreläsning eftersom jag själv är så otroligt dålig med teknik och också ganska ointresserad, men att be om hjälp är aldrig fel. Hon vek en helg helt för mig trots att även hon har fullt upp med sina barn och familj och vi satt i timmar. Kommer i håg hur tidigt vi gick upp på lördagsmorgonen då jag åkte ner till Gävle för att få hjälp och glömde alla mina föreläsningspapper hemma: KATASTROF! Men Marie styrde upp allt och sa: nu börjar vi ändå och du plockar från ditt minne så börjar vi så. Jag väckte svärfar tidigt på söndagsmorgonen så han fick åka hem till mig och fota alla mina papper och skicka dem via telefon, det gick det också till slut. Vi satt i morgonrock och drack kaffe osminkade hela dagen, skrattade och grät under tiden som vi förberedde min nya föreläsning. Att hjälpa andra att lyckas, det är en fin egenskap <3
 
Att sedan få hjälp här på hemmaplan med presentationsteknik och att uttrycka sig på scen fick jag mycket stor hjälp av Tobias Sergel. 
 
Så nu fortsätter jag och ser fram emot att föreläsa på fler orter och att hela tiden fortsätta utveckla min föreläsning, jag menar att nå 100% det går inte, man måste ha mål att utveclas hela tiden för inget blir perfekt. Når man perfekt då har man inget mer att kämpa för, utmaningar hela tiden och ni som var på min föreläsning kom i håg min regel 80/20%. 80% mål som är nåbara och hanterbara, det gör att du precis som jag kommer att klara av att slutföra. 
 
(null)
 
 
 
 
#1 - - Elin:

Du var fantastisk!

#2 - - Anonym:

Tack min fina och underbara kusin.
Så enormt glad att kunna bidra till din framgång. Du brinner för det du gör och det kommer att ta dig precis dit du vill.
Varma kramar till dig ❤️
//Marie Landström

#3 - - Anonym:

Tack min fina och underbara kusin.
Så enormt glad att kunna bidra till din framgång. Du brinner för det du gör och det kommer att ta dig precis dit du vill.
Varma kramar till dig ❤️
//Marie Landström

#4 - - Marie Landström:

Tack min fina och underbara kusin.
Så enormt kul att få vara med och bidra till din framgång. Du brinner för det du gör och det kommer att ta dig precis dit du vill!

Varma kramar ❤️

Svar: ❤️
halvalindha

#5 - - monica:

Så roligt att du är nöjd och glad! Dina föreläsningar är så bra! Synd att dina barn inte kan hjälpa dig med det tekniska! Har läst en del i Nisse Simonssons blogg, eller vilket hann har. Själv har jag nog en blandning av diagnoser, lyckas röra ihop tillvaron, förtränga och glömma. Men blir att ta mig i kragen och leda upp på banan igen. Ha det bra med nya föreläsningar!😊😊🎁🎄🎆

#6 - - Birgitta Höglunds mat:

Du är så duktig, hoppas det blir en lång turné runt landet för dig nu. Du klarade brandlarmet och allt kaos kring det med bravur, nu kommer alla följande föreläsningar att gå så mycket bättre.
Kram och trevlig helg

#7 - - 64 Ways to Make Money Online From $6278 per day: http://coacomraden.tk/uv2e0:

BEST EARNINGS FOR ALL FROM $9935 per day: http://wiwymecyzy.gq/nt2t