Vår fjällstuga

Äntligen är vi nästan klara med vår fjällstuga i härliga Ottsjö. Vi har ju under tre års tid hållit på och byggt och tid tar det när man gör nästan det mesta själv (el och rörmokare måste man anlita), och dessutom bara kan göra det på helger eller semesterdagar.

(null)
 
Att vi nu äntligen kan bo här första natten känns ju nästan ofattbart och jag är sjukt stolt över Magnus som gjort allt detta, även med fina kompisar till hjälp bitvis. Jag har ju även själv också givetvis varit delaktig i de bitar jag har kunnat hjälpa till med, speciellt målning, men då har ju jag i stället skött markservicen med barn etc. hemma, men vi har fått det att fungera bra. 

(null)

Att göra klart bastun och koppla in kamin så vi kan ha en sprakande värmande brasa ska vi börja fixa med nu när vi äntligen kan bo här, och sedan till våren och sommaren så får man fixa med hur det ser ut på tomten. 

(null)

(null)

Mycket små detaljer med inredning kvarstår, men det är lyxproblem. Känslan att detta är vårat, helt nya känns magiskt ❤️
#1 - - malin:

Åh, vad fint det har blivit! Vilken lycka. Grattis. 👏🙏❤

#2 - - Anonym:

Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen...grattis till Stugan

#3 - - Birgitta Höglunds mat:

Så fantastiskt det måste kännas och så fint ni fått det. Ser fram emot att få komma på besök framöver :)
Magnus och du har gjort ett otroligt jobb. Ni är lika motiverade att få ett fint boende i fjällen som att få en bättre hälsa, så inspirerande. Kram <3

#4 - - monica:

Låter väldigt trivsamt med stuga i jämtländska fjällen. Fina vintrar och skidspår och rymligare än husvagn. Där får ni det bra!

#5 - - monica:

Låter väldigt trivsamt med stuga i jämtländska fjällen. Fina vintrar och skidspår och rymligare än husvagn. Där får ni det bra!