Semesteravslutning

Sista semesterdagen innan man börjar jobba igen, det blev en surströmmingsskiva tillsammans med min familj, mina föräldrar, syskon och svärfar. Hade planerat in att "fuska" med goda kolhydrater såsom färskpotatis och hembakat tunnbröd. Lyckades få i mig fyra stutar med potatis och 7 stycken strömmingar, gudagott och dessutom massor med lök.
Till efterrätt valde jag att baka en kladdkaka för första gången enligt LCHF, och det gick verkligen vägen. Kladdkakan blev populär och konsistensen var fantastisk. Jag som aldrig gillat 70 % choklad känner sötman i den som jag aldrig gjort förut och uppskattar verkligen smaken.
Inte mycket rester kvar av kakan och receptet kommer från Åse Falkman med sin blogg 56 kilo, receptet hittar ni HÄR. 
#1 - - Tess:

Den kakan är den enda godsak som jag äter. :) Inte så ofta, men ett par gånger om året. Fantastiskt recept!

#2 - - Hanna:

Så god kladdkakan ser ut!

#3 - - Carro:

Är lite avundsjuk på att din mage tål gluten. Min slår bakut om jag äter mer än en tugga av någon mjölmat :( och de glutenfria fuskalternativen är ruggigt räliga så det blir inget med det. :)

#4 - - Carro:

Är lite avundsjuk på att din mage tål gluten. Min slår bakut om jag äter mer än en tugga av någon mjölmat :( och de glutenfria fuskalternativen är ruggigt räliga så det blir inget med det. :)

#5 - - Anonym:

Obs! inget mjöl i den!!!