Visualisera Målet

Det är så skönt att jag äntligen tar mig ut på mina promenader varje dag, i bland om tiden räcker till kan det gärna få bli två promenader per dag. Jag har ju mina olika rundor här där jag bor, en längre bana och en kortare, den kortare innehåller min långa branta trappa.
 
(null)
 
Och på mina längre promenadrundor har jag hittat en ny liten extra väg så nu inkluderar den två trappor på raken vilket är jättebra.
 
(null)
När jag promenerar och lyssnar på musik, det är då min kreativa hjärna startar. Det är så skönt att jag äntligen är tillbaka där jag själv ger mig inspiration och motivation, för när jag promenerar så startar min tankeverksamhet och min kommande föreläsning börjar ta fart. Jag funderar så bra i min egen lilla värld och visualiserar hur jag ska lägga upp min nya föreläsning som kommer bli annorlunda mot tidigare om jag får som jag vill.  
Idag under promenaden har jag fått till 4 delar som föreläsningen ska handla om. Jag vet ungefär hur jag ska börja, jag vet exakt hur mitten delen ska vara och så har jag bestämt mig för slutet. Så många bitar är kvar men precis som i min stora viktresa och nu i min andra viktresa så bygger/visualiserar jag min föreläsning på hur slutet ska se ut och vara, på samma sätt som jag ser /visualiserar mig själv nu att jag kommer i mål i denna andra viktresa.
Att se målet, gör det lättare att jobba sig fram till det.
 
För ni har väl hört citatet "att kan man drömma det, kan man göra det ".
(null)
 
 
 
 
 
#1 - - Malin :

Hej Lindha! Jag har just hittat din blogg, tack vare lchfingenjoren :) Du är inspirerande! Har du tips på musik du lyssnar på under dina promenader? :)

Svar: Hej, vad kul du hittat till mig :) Ska skriva ett inlägg om mina favoritlåtar, kram <3
halvalindha

#2 - - monica:

Så glad jag blir över att läsa om fokusering och mål!!😊😊 Så kan man tränga undan dumma matttankar och känna sig nöjd med livet i svettiga trappor! Jag går 10000 steg om dagen , en app i mobilen.

#3 - - Margareta:

Åh, vilket härligt citat😊. Det ska jag bära med mig. Ser fram mot din föreläsning💖

#4 - - Anonym:

Hej Lindha! Hur hittar du tid till promenader varje dag? Går du innan eller efter jobbet? Kan du berätta lite mer exakt hur din träningsrutin ser ut? Hur långt går du? Snabbt? Hur mycket går du i trappan? Är i startgroparna för nytt liv. Bär på 20 mjölkpaket för mycket. Uppskattar supermycket lite mer utförlig beskrivning av måltider o träning så jag vet hur jag kan börja... ❤️

Svar: Hej, självklart ska jag skriva lite mer om detta. Jättebra ni frågar kram till dig <3
halvalindha