Omega bra tillskott....

Detta är ett samarbete med Helhetshälsa och innehåller reklamlänkar.
 
Visste ni vad viktigt det är att att få i sig Omega 3? Jag är absolut ingen expert men har man brist på Omega 3 så kan det ställa till en del obalanser i kroppen. Det kan ge symptom som trötthet, torr hud, dåliga naglar, depression, stress etc. Att få i oss tillräckligt med omega 3 är viktiga byggstenar för våra celler och som påverkar vårt välmående.
 
(null)
 
Vår kropp kan inte själv tillverka det men vi kan enkelt få i oss det via maten, speciellt om vi gillar fisk och om vi vill äta fisk flera fånger i veckan. Jag själv tycker mycket om fisk men tyvärr blir det inte att jag tillagar det så ofta, så för mig känns det viktigt att därför äta tillskott så att jag är säker på att jag får i mig tillräckligt så min kropp mår bra.
 
Mitt val av tillskott är Helhetshälsas AlgOmega 3; den är 100 % vegansk, fri från Jod och den är ett vegetabiliskt alternativ till fiskolja och ger en bra balans av EPA och DHA som bidrar till en normal hjärnfunktion. Dessutom passar den alla Veganer, fiskallergiker och är bra för miljön.
 
Jag märker stor skillnad på mitt eget mående då mina naglar och min hud har förbättrats sedan jag tillförde AlgOmega 3, 1 kapsel per dag. Nu är inte lösningen endast tillskott, men det är ett bra verktyg för att hjälpa vår kropp att fungera och må bra. Är man stressad och trött så kan det vara ett tecken på att du har brist, och de symptomen kan också leda till viktuppgång.
AlgOmega 3 finns att köpa hos ex. Lifebutikerna, Bodystore eller Apotea.
 
För mig är de viktigt att använda bra tillskott då det finns så mycket dåliga på marknaden och
jag använder mig av Helhetshälsas kosttillskott då de har marknadens renaste tillskott. De är vegetabiliska och utan onödiga tillsatser och dessutom har de egen svensk tillverkning. 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Apropå vetande så är det också är vikigt att äta kokosolja varje dag?

#2 - - Anonym:

Viktigt att också ha koll på sitt blodsocker för att inte börja slira in i prediabetes klubben med ökad fettinlagring som ett bland flera
problem. Egen mätare och regelbundna mätningar gäller. Även en ketonmätare är bra att ha. Många mål per dag stänger av all fettförbränning pga ständiga insulinpåslag.