Min väg .....

Plötsligt har du klämt en halv pizza och två kanelbullar i farten fast du inte var särskilt hungrig, varför?
 
Att ständigt söka nya lösningar och ändra kosten hela tiden tror jag är fel väg att gå, det vi måste förändra är vårat ätbeteende.
 
För mig nu i min andra viktresa så är det viktigt att jag håller mig till mina rutiner och jag överdriver inte kosten eller träningen för då är det lätt att det går över styr och inte blir hållbart i längden, att tänka långsiktigt är det viktigaste verktyget jag kan ge till er.
 
Vi måste komma i håg att alla små förändringar vi gör kommer att hjälpa oss i längden, och det är aldrig försent att ta tag i det igen.
 
(null)
 
Sedan min andra resa startade i mitten på januari så har jag gått ner 4 kg i vikt nu, inte mycket på så lång tid, men kom ihåg; hade jag gett upp eller tappat tålamodet för att det går så långsamt så hade jag i dag INTE varit 4 kg mindre på vågen.
 
Jag försöker tänka positivt och låter min kropp få ta den tid den vill, och som jag skrivit förut; att ge upp hjälper inte och den som har tålamod vinner till slut, eller hur?
 
Jag fortsätter på mitt gamla framgångsrecept med LCHF och vågen går balanserat och hållbart nedåt i vikt, jag har ny energi och planerar för fullt min kommande föreläsning och försöker att njuta av livet mitt i andra resan.