Mat på resa

I dag reser jag till Trondheim för att fira Norges Nationaldag 17 maj❤️
 
Detta blev en väldigt spontan resa då mamsen skulle åka dit tillsammans med Aktiespararnas pensionärsresa. Men så blev det en plats över och då kom jag in i bilden.
Jag har varit mycket i Trondheim som barn och kommer i håg hur vacker den staden är, och fiskehamnen där vi alltid köpte färska skaldjur. 
Det blir jag och 30 pensionärer som ska åka denna bussresa till Trondheim. Programmet är spikat med olika aktiviteter vi ska besöka, fikapaus, lunch efter vägen och rundtur i Trondheim när vi kommer fram. Sedan gemensam midddag på hotellet så det känns ju kul att få följa med och göra något helt annorlunda. Förhoppningsvis hoppas jag att de kommer uppskatta lite yngre sällskap med.
Mitt enda dilemma är ju att all mat är förbeställd och klar; fikapauser, luncher och middag och jag har ingen aning om vad som kommer att serveras. Det jag vet säkert är ju att LCHF kommer inte att serveras, så detta blir ju en liten prövning för mig där jag helt enkelt får göra det bästa jag kan med maten. Jag har rustat mig med att ha inhandlat lite safe kost i resväskan så jag inte faller i diket. Så förutom det ni ser på bilden så följer även några kokta ägg med.
Kika gärna in på min instagram och se hur det går med min resa och mat där jag kommer uppdatera varje dag, halvalindha heter den såklart❤️
 
(null)
 
 
 
#1 - - monica:

Låter härligt med en resa till Trondheim i den vackra fjällvärlden. Och allt fikande och rastande med bullar och kakor. Bjuds det på buffe, så kan man välja själv.

#2 - - Anonym:

Bullar och kakor är mums för att hålla uppe insulinnivåer och hindra fettförbränning så skippa de om vill vill vara med i Beach 2019 😃

#3 - - Hanna Karlsson:

Vad roligt med en resa till Trondheim och fira Norges nationaldag. Hoppas att det löser sig med maten.

#4 - - Tussilago:

I norge äter man väl lefsor, du får äta mycke fisk och räkor,