Vårens LCHF: en isglass

Nu när solen börjar värma och vårens goda glassar börjar fresta ute i butikerna så tänkte jag dela med mig av min goda isglass. Endast två ingredienser som ni ser på bilden; Kokosvatten och frysta Hallon. Jag använder gärna frysta Hallon då det fungerar bättre när man mixar i hop allt.
 
Här finns inga bestämda mått utan du tar frysta Hallon och Kokosvatten och mixar till lagom konsistens/tjocklek, enkelt och lätt.
 
(null)
 
Sedan fyller du glassformarna  med hallonmixen och låter frysa över natten.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Jag har ju turen att ha min 12-åriga dotters kompisar att vara förökskaniner när jag exprimenterar i köket, och de gillade skarpt glasssmeten, de fick prova den i glas innan jag frös den, och det blev som en god Slush tyckte de.
 
(null)
 
Dagen efter från frysen, en god LCHF glasspinne med hallonsmak, perfekt infår våren och sommaren.
 
(null)
 
#1 - - Birgitta Höglund:

Din isglass ser fantastiskt god ut Lindha. Tänk så bra att kunna servera sån till barnen i sommar, istället för söt isglass från kiosken :)

#2 - - Anonym:

Kanske också blanda i lite grädde 😋