Värdet i vikten

Visst är det konstigt och lätt att man gärna värderar sig själv efter sin vikt? För mig har det alltid varit så; när jag väger för mycket så har jag skämts och tycker att jag inte duger, jag ställer in möten och event för att jag inte känner mig bekväm. Som om vikten påverkar vem du är som person! Mitt värde sitter ju inte bara i min stora viktnedgång på 70 kg, värdet är ju allt runtomkring som förändrats såsom att jag blivit egen företagare, bloggar, föreläser runt hela Sverige, viktcoachar osv.
 
Att gå på fester har känts jobbigt, jag har känt att jag inte duger. Men allt handlar ju om mina känslor, det är ju jag som skapat och gjort att jag känner så. Därför är det för mig nu så viktigt, att med min andra resa, visa att jag även har förändrat och bearbetat dessa känslor. Jag duger även nu och vågar visa att det är ok att hamna på sidospår, och att man kan ta sig upp igen. Min resa har inte slutat utan den är något jag kämpar med hela tiden.
 
Jag blir så glad för alla era kommentarer där ni hejar på mig och att ni känner att det inspirerar er att läsa min blogg även i motgång, alla vet vi ju att livet är upp och ner och för mig är detta ännu en ny erfarenhet som gör mig starkare och som jag redan lärt mig av att VÄRDET sitter inte vikten.
 
Varför vill jag då gå ner de kilon jag gått upp? Jo, för min hälsas skull plus att jag mår så mycket bättre några kilon mindre. Men det betyder inte att jag på något vis är en bättre människa när jag väger mindre; jag är hela tiden samma person.
 
Kom i håg att ingenting är omöjligt, men det omöjliga tar bara lite längre tid.
 
 
 
 
 
 
#1 - - Carina:

Du är fantastisk Lindha // hälsar Carina

Svar: Tack <3
halvalindha

#2 - - monica:

Man kan undra varför man är som man är och inte som man vill vara. Vilka gener som tar överhanden i ens egen kropp men inte i andra människors. Och alla dessa framgångssagor som i en del fall är sagolika, men att vem helst kan få ett återfall . Du/man är precis lika mycket värd, det är bättre att vara ärlig och sen ta nya tag. Om inte annat synd på alla fina kläder, som inte blir använda.

#3 - - Tussilago:

Men om man tänker så, om jag ser nån annan som är stor. Jag tänker inte om den personen att dom borde gå ner i vikt. En person är väl inte bara sin vikt. Man ser igenom det, men det klart, finns ju alltid ytliga som bara tänker på yttre.

Svar: Precis så känner jag också, om jag ser någon stor finns så många vackra människor, men man är gärna självkritisk till sig själv.
halvalindha

#4 - - Åsa:

Ens storlek spelar ju ingen roll för hur man är som person. Som om för att man är stor då inte kan vara en rar och älskvärd människa. Tycker du är fantastisk Linda! Har följt dig i 3 år nu. Min nya resa med LCHF började för 3 år sedan, men LCHF samt väntan på en operation av min diastasi (delade magmuskler efter graviditet) som plågat min kropp i flera år. Fick den äntligen efter 2 år med fysioterapi och en fantastisk lyssnande läkare som absolut tyckte att det var rätt beslut av mig att äta LCHF. En läkare alltså! Jag blev så glad. Nu är det några månader sedan min operation och jag ser inte höggravid ut längre som jag gjort i flera år. Min övervikt minskar hela tiden och jag är så tacksam. Oerhört tacksam är jag för dina tips, pepp och recept Linda! De har hjälpt mig många gånger. Tack! Ja, det var lite från mig till dig. Ha en underbar dag Linda!