Tre som i triss

För mig är det viktigt att även känna mig fin under min resa; att må bra och inte vänta tills det klassiska: "när jag har nått mitt mål då ska jag köpa nya kläder".
 
Jag vet hur viktigt det är mentalt att känna sig fin. Om jag går hemma en ledig dag och har mjukisbyxor på mig, sminkar mig inte och orkar inte tvätta håret, då är jag efter min egen erfarenhet mer benägen att falla dit för frestelser. Men sminkar jag mig och känner mig fräsch så mår i varje fall jag automatisk så mycket bättre. Sedan så självklart infinner sig dagar för mig med lortigt hår och torrschampo som används flitigt och mjukisbyxor, men det får inte ta överhanden. Att sedan att ta en promenad är ett stort positivt drag för att få motivation och ny energi.
 
Till min stora lycka så har jag hittat världens underbaraste blus, jag har den i svart och i vitt, köpte dem för två år sedan men tyvärr kan jag JUST NU inte komma i dem, men till min stora lycka så har den nu lägligt kommit till våren i min favorit färg: himmelsblå.
 
Mitt sätt att hantera min viktminskning är som jag sagt att må bra även under resan och det innebär att jag har köpt blusen i tre storlekar. Eftersom jag verkligen älskar färgen och att den är väldigt smickrande för figuren så vill jag kunna ha den även när jag minskar i vikt. Därför har jag köpt en storlek som passar mig nu och sedan två storlekar mindre.  
 
 
För mig är detta väldigt motiverande att göra så, och varför tror jag att jag kommer att lyckas då? Därför att det är bara jag/du själv som bestämmer över det, ingen annan och jag har rest mig upp igen och är på rätt spår och jag måste säga att det känns så himla bra.
 
Sedan vill jag säga till er alla: tack för era peppande underbara kommentarer och mejl som strömmar in, utan er har jag ingen blogg och jag har tyvärr inte hunnit svara på alla kommentarer, men jag läser alla och ska prioritera att svara, tillsammans är vi starka <3
 
Bilden nedan är från 2015 och min första LCHF kryssning och jag blev intervjuvad av Diet Doctor, ser ni blusen på bilden ? Cirkeln är sluten, målbilder <3 
 
 
För er som inte har varit på de årliga LCHf kryssningarna som avgår från Stockholm, så rekommenderar jag dem verkligen. Kika in här och läs mer om kommande event LCHf kryssning 2019.
 
#1 - - Anonym:

Vilken inspirerande och bra blogg du har 😀👍/ linda

Svar: Tusen tack <3
halvalindha

#2 - - Margareta:

Hej Lindha. Vet inte vad jag gör för fel men det krånglar för mig när jag ska skriva kommentar. Hoppas inte den här också kommer flera gånger☺️
Men.. Mycket igenkänning här!
Har opererat handen så det har blivit mycket mjukbyxor och osminkat här senaste månaden och håller med om att det kan göra att mat mm inte känns så viktigt.
Jag har halkat riktigt på sidan sedan en bra lång tid men försöker nu att resa mig upp igen, sakta men vad jag hoppas säkert. Och att din blogg får mig att känna igen mig stöttar verkligen.
Stor kram🥰
Gjorde din torsk med baconströssel i dag. Jäklar vad gott det blev!! Och tack att du tipsade om Eriks hollandaise. Visste inte att det fanns.

En fråga; var har du köpt blusen?? Kan det vara av märket Soya Concept?
Ser fram mot fler inlägg❤️

Svar: Vad glad jag blir att du känner att min blogg ger dig stöd <3 Blusen är köpt på KappAhl.
halvalindha

#3 - - Tina:

Lycka till! Undrar var du har köpt blusen?
Kram Tina

Svar: Tusen tack, på KappAhl är den köpt :)
halvalindha

#4 - - monica:

Om man är glad , då klär och sminkar man sig fint, och blir glatt bemött. Och med glädje så har man mindre sug! Vår lanthandlare sa en gång: det finns dagar då hon ville tejpa upp mungiporna för att få fram ett leende! Men efter några timmar med glada och nöjda kunder, så kändes allt underbart. Själv kan jag känna dagar som invirad i en grå,fuktig, illaluktande filt och då är gnaget förfärligt. Så man få se till en uppåtgående spiral. Härligt med promenade, när vägarna är isfria! Så fina blusar, får nog till Kapp ahl och kolla.

#5 - - Tussilago:

Kappahl har mycket bra kläder. Jag kör med en svarta strescht ( felstavat ) jeans från kappahl, har också flera storlekar. En riktigt tajt, en mindre tajt, och en lös och ledig. Allways black heter dom, universalbyxan som alltid håller sig svart. Med resår upptill. Men det syns inte. Kan man ha både till vardags och till fint. Och så behaglig och skön att ha på.