Inspirerande LCHF event 2019

Så lägligt att jag blev påmind om LCHF-kryssningen på Facebook i dag. Det är ju snart dags för årets stora LCHF-kryssning den 6 april. Här på bild åkte jag iväg på min första kryssning och det var ett fantastiskt trevligt och inspirerande event med många spännande föreläsare.
Årets kryssning har en massa intressanta föreläsare att ta del av: Här kan ni läsa mer om LCHF kryssningen 2019.
 
Nytt för i år är ju att Kostdoktorn/Dietdoctor samma dag arrangerar ett event på Cirkus i Stockholm, och sedan finns det anslutningsbussar som går direkt till båten och LCHF- kryssningens event.
 
Jag tycker det är jättebra att det finns olika möjligheter för oss alla att ta del av inspirerande föreläsningar. Här kan du läsa mer om LCHF eventet på cirkus 2019.
 
 
Förra året var jag med och föreläste, men i år har jag tyvärr inte möjlighet att närvara.
Jag har ju åkt på kryssningen flertalet gånger genom åren, både som föreläsare och som deltagare och det är alltid trevligt att träffa gamla vänner och lära känna nya och mingla runt med.  
 
Sedan har vi ju sommarens stora LCHF-event i Säffle där jag också fått äran att föreläsa några gånger, där lyssnar vi på spännande föreläsningar och på kvällarna umgås vi och grillar tillsammans fram till på småtimmarna. Här kan du läsa mer om årets LCHF event i Säffle 2019.
 
 
 
 
 
 
#1 - - monica:

I år ska jag på LCHF eventet i Säffle. Ser fram emot alla föreläsare. Skulle önska att föreläsarna finge mer tid.

#2 - - Anonym:

Lösningen på era problem finns här undrar varför det är så svårt att kliva på framgångståget?

https://www.dietdoctor.com/se/periodisk-fasta