Midsommar

Så nu är midsommarhelgen avslutad och vi har haft en helt magiskt trevlig helg; solen har skinit och endast en liten kort regnskur kom.
 
Vi har ätit gott, dansat små grodorna runt midsommarstången och spelat kubb med sommargrannarna, en tradition som vi haft i flera år. Det är verkligen en liten idyll här i svärfars fina sommarställe. Vi skålade in midsommaren på bryggan med bubbel.
 
(null)
 
Som ni ser så hittade jag mig en klänning att ha i min favoritfärg koboltblå, jag kommer ju inte i min rätta klänning än och som jag skrivit många gånger till er: det är viktigt att känna sig fin under din resa också, det är vägen till målet som är viktigt också, eller hur?
 
(null)
 
Maten har fungerat jättebra för mig i helgen, vi hade knytkalas till buffén och det mesta kunde jag äta där. Jag avstod Janssons frestelse, potatis, tunnbröd och tårtan, och för mig är det inget problem att avstå det för nu är jag på banan igen och mår så bra i min kost, mitt blodsocker är i balans vilket gör att jag slipper det jobbiga suget.
 
(null)
 
Så nu är det dags för att ladda om inför att jobba som undersköterska några veckor i sommar och samtidigt fortsätta bygga upp min föreläsning. Men redan nu på onsdag är det dags för stort kalas igen då jag har bjudit hem hela närmaste släkten på Surströmmingskalas, och då ingår ju både potatis och tunnbröd. Men jag kommer inte att göra något avsteg då heller, utan jag och några till som inte gillar surströmming ska äta annan mat. 
Ha en fortsatt fin sommar <3
 
(null)
 
#1 - - monica:

Så vacker blå klänning! Synd att du inte gillar surströmning, som är så gott. Fast tillbehör med potatis och tunnbröd, förstås. I min familj är det LCHF med fusk (jag), sockerfritt och lökfritt , laktosfritt, glutenfritt. Så Lchf passar alla utom att man får köpa laktosfritt.

Svar: Jag älskar surströmming, men väljer bort att äta det då jag inte äter potatis och bröd.
halvalindha