Positiva tankar

Finns det något värre än när kläderna sitter lite för snävt? Bara den känslan gör ju att man känner sig minst hundra gånger större än man egentligen är. Jag har ju hittat en favoritblus som jag använder nu, ni som läser min blogg vet ju att jag köpt den i tre klädstorlekar för att även känna mig fin under min andra resa. 
 
 Foto; Anna Karin Pernevill
 
Men det blir ju lite tråkigt i längden att ändå vara så begränsad i kläderna. Jag är ju inte där jag vill vara viktmässigt ännu, men att prova kläder tar gärna lite på självförtroendet. Men jag känner mig stark, även om det känns jobbigt emellanåt, för jag vet att fortsätter jag så kommer jag nå mina mål och den vetskapen gör mig så trygg.
 
Jag försöker hela tiden tänka positiva tankar och jag vet att även om den här dagen känns usel så vet jag att om en månad framåt och ytterligare några månader så kommer jag att tacka mig själv för att jag inte gav upp. För jag vill vidare, jag vill inte vara i samma läge som jag är nu om några veckor/månader framåt, och den enda person som kan hjälpa dig framåt är du själv och hur du väljer att tänka. 
#1 - - lena:

Gud så bra skrivit du peppar verkligen jag har gått upp 10 kg på 3 månader. Detta på grund av medicin har bytt nu och går sakta ner. Detta kom som en skänk från ovan det du skrev så bra.

#2 - - monica:

För hade goda och bestämda mål! Då kunde du göra eller köpa nåt roligt/ hade något att se fram emot. Min son har slutat att snusa och att köpa kvällstidnigar- som det gärna följer med nåt annat. Han har satt upp mål istället. Vill ha en 4 hjuling att köra i skogen.. Själv tycker jag mat är tråkigt. Borde finnas nåt foder att köpa och dosera efter längd, vilkt,kön,ålder.

#3 - - Anonym:

Det gäller att våga ändra på saker och inte snöa in i andras hjulspår.