Sedan blir aldrig av

Det är många som frågar mig hur det kom sig att jag äntligen kom till skott och tog tag i min vikt och lyckades. 
Vad var det som fick mig att börja??? 
Det går inte att vänta på att rätt förutsättningar ska komma, allt du behöver finns egentligen här och nu, och det blir inte bättre av att skjuta upp det till på måndag, eller efter semestern. Det blir bara några kilon extra till att ta bort ju längre du väntar på att rätt tillfälle ska dyka upp. Tro mig för jag lyckades gå upp 70 kg medan jag väntade på att jag skulle bli smal!!!
 
 
Av alla sju dagar på veckan så finns det ingen dag som heter "sedan", för det kommer aldrig komma den där rätta perfekta dagen när det är dags att börja, vi lurar oss själva bara. Jag lurade mig själv hela tiden och gick upp i vikt till 140 kg.
 
Livets enda begränsningar är dem du sätter på dig själv, för så länge du kämpar hårt nog är allting möjligt. Den bästa dagen i ditt liv är den dagen du bestämmer dig för att ditt liv är ditt eget. Inga ursäkter eller bortförklaringar. Ingen att luta sig mot, lita på, eller skylla på. Det är bara du själv som kan klara det - det är en fantastisk resa - och du är själv ansvarig för den. Det är denna dag ditt liv börjar på riktigt.
 
 
Jag minns hur skönt det var, hur det kändes som en stor börda försvann från mina axlar när jag äntligen tagit beslutet, det var en sådan befrielse, och det är konstigt men på något vis blev det lättare att andas på en gång.
 
Bara efter en dag kunde jag känna att jag inte flåsade på samma sätt, och då menar jag inte att jag hade hunnit gå ner i vikt eller fått bättre kondition på en dag, men från att vara proppmätt hela tiden till att äta lagomt och inte känna sig illamående-mätt hela tiden, gjorde sådan skillnad i hur jag andades. Förstår ni hur jag menar?
 
Det var liksom mindre tungt att andas, en sådan skön känsla att inte vara så tung-andad. Svårt att beskriva, men när man är mätt hela tiden så flåsar man liksom när man pratar. Har jag fel eller? Så upplevde jag det i alla fall.
 
Gör upp en plan, ta ett steg i taget. Vad kan jag göra i dag för att gå vidare. Undvik negativa tankar och tro inte det värsta, utan tänk positivt och fokusera på dina mål så kommer du nå dit.
 
"Om du faller res dig upp och försök igen."
 
 
 
#1 - - monica:

Satt igår och läste dina inlägg från maj 2015 och såg en fin bild från julafton 2005. Tror du skrev en gång ,att du ibland bantade ned dig till normalvikt . Att folk som du träffade med nåt halvårs mellanrum, aldrig visste vilken storlek du var i! Du är redig som klarat av att hålla vikten. Vore trevligt att läsa vilka aktiviteter du håller på med.

#2 - - Tussilago:

Man måste nog hitta sitt eget sätt, som känns bra. Nu har jag börjat med att äta hälften istället. Känner mig mätt ändå. För jag orkar inte tänka banta, och alla möjliga recept.

#3 - - Anonym:

Godmorgon! Undrar bara vad du äter om du blir "lite" sugen ?

#4 - - Anonym:

Godmorgon! Undrar bara vad du äter om du blir "lite" sugen ?

#5 - - Anonym:

Godmorgon! Undrar bara vad du äter om du blir "lite" sugen ?

#6 - - Anonym:

Godmorgon! Undrar bara vad du äter om du blir "lite" sugen ?

Svar: Om jag är sugen och vet att het handlar om det, så får jag nöja mig med 1-2 kokta ägg med majonnäs eller smör till, alternativt 1-2 ost/skinkrullar med smör.
halvalindha