Ny Omstart kurs LCHF den 12/11

Att göra en omstart i livet, för mig klingar de orden positivitet, att man faktiskt själv har möjlighet att börja om och bestämma sig för att göra det man vill.
 
För det är ju faktiskt som så att det är bara du själv som kan göra en förändring. Det är ju så lätt att fortsätta köra i sina gamla mönster, tryggheten, man vet precis vad man har. Då är det inte alltid lätt att börja våga göra nåt nytt, även om det är det man vill.
 
140 kg tung satt jag alltid i soffan eller var i köket när jag hade slutat jobba; hemmet min trygghet, samtidigt som jag längtade ut att vilja göra andra saker men vikten hindrade mig. Även om jag visste vad jag var tvungen att sluta med att äta chips, dricka läsk, godis, smörgåsar och att jag var tvungen börja med något annat, så infann sig ändå inte viljan tillräckligt mycket. För det är ju så lätt att vara kvar i det gamla trygga. Men till slut kom jag ändå till en punkt där min gräns var nådd och jag började göra små förändringar försiktigt, allt för att bryta gamla mönster.
Det gäller att hitta nya sysselsättningar att leva för, i stället för att leva för maten.
 
 
Nu startar jag upp distans-grupper igen inom LCHF för hållbar viktminskning. Hur man på ett enkelt sätt kommer i gång med att få en bättre hälsa med kost som är fri från socker och gluten.
 
För vi vet ju alla egentligen precis hur man ska göra och ändå är det så svårt, jag vet att det är just så. Livspusslet med allt runt omkring, och så vill man så gärna gå ner de där envisa kilona. Jag som pendlat i vikt i många, många år vet hur viktig den mentala biten är, jag skulle nästan vilja påstå att den mentala biten och kosten ligger på delad första plats.  
 
Vi kommer inte att ha någon djupdykning i fakta, utan vi kommer att hålla det på en väldigt enkel nivå som jag vet fungerar.
 
 
Det som är viktigt är att vi ska lära oss att äta rätt och att våga sluta räkna kalorier, fett och kolhydrater. Vi kommer inte att väga maten utan detta ska bli en hållbar livsstil, jag menar vem vill fortsätta väga/räkna maten resten av vårt liv? Det har vi nog alla gjort tillräckligt och hur har du lyckats hittills? Detta ska vara ett sätt att leva och att sluta banta.
 
 
Vis av mina tidigare cirklar på distans så vet jag att ett bra stöd tillsammans i en grupp är väldigt positivt för att lyckas.
 
Jag har bestämt mig för att jag vill vara nöjd med mitt liv och vad/hur ska man göra för att känna så? För att lyckas måste vi våga satsa och inte vara rädda för att misslyckas, bakslag kommer men det är av dom vi lär oss av, eller hur?
 
 
Cirkel/Hållbar viktminskning 12/11- 3/12: 3 veckor, pris 995 kr per person.
Då ingår i priset min brevkurs (värde 499 kr) som ni får efter kursens slut för att själva på egen hand ha alla verktyg/material från kursen.
 
 
Vi kommer att ha en sluten grupp via Facebook (detta kräver att du har ett FB konto).
  • Daglig feedback från mig och övriga deltagare
  • Recept/menyplan varje vecka 
  • Vi kommer att diskutera ämnen som;
  • Sockerberoende
  • Känsloäta
  • Motgångar
  • Frestelser
  • Stress
  • Rörelse
  • Och så mycket mera.... Känns detta intressant?
 
Mejla till mig din anmälan till;
 
OBS. begränsat antal platser.