Stresshantering

Nu har jag varit borta från sociala medier i några dagar, jag har haft fullt upp med min mammas flytt då hon ska flytta från sitt hus till en lägenhet i stället. Att packa ett helt liv i flyttkartonger tar sin tid kan jag säga! Bara i köket har vi fått packa 28 flyttkartonger. Åtskilliga släpvagnslaster med skräp har vi åkt i väg med och flertalet släpvagnslaster med saker vi inte behöver har vi skänkt till Pingstkyrkan som tacksamt tagit emot alla grejor.
 
Men om några dagar går flytten och det kommer bli så bra, mamma har fått tag på en fantastisk lägenhet som håller på renoveras för fullt, som ligger centralt i Östersund. Återkommer med bilder då den är galet fin. I dag ska jag hämta min bror på flyget, så äntligen får jag och min man hjälp med att packa det sista.
 
Jag har ju berättat för er förut vad viktigt det är att ta det lugnt, det är lätt att bli stressad. Jag som haft problem med det kände att jag var tvungen att dra i handbromsen från sociala medier för att hinna med allt som är nu med flytten. Det är så lätt att bara fortsätta att ånga på, men det skapar bara mer problem.
 
Så mellan flyttlassen har jag prioriterat min träning för att må bra. Jag har tränat med Powerworks-gänget ute och inne flera dagar i veckan och även där fått nya utmaningar; bl.a. att gå skottkärra. Det kan låta löjligt att det skulle vara en utmaning, men för mig som varit 140 kg tung så har jag så många rädslor som sitter mentalt, att min kropp inte klarar vissa saker. Att gå skottkärran klarade jag nu senast för första gången, men jag kan lova er, jag var nära att börja gråta, så rädd var jag. Men min Pt Jonas Brandt satt bredvid och hjälpte mig, gav mig stöd så jag vågade och kunde utmana mig själv, och det är stort för mig.  
 
(null)
 
Vi är ett härligt gäng som tränar i Power Works och alla har vi olika fysik och tränar helt individuellt efter våra egna förmågor, och Jonas anpassar hela tiden varje övning efter just dina egna förutsättningar. Jag lyckades få med mig min fina vän Malin som blev så sugen att testa detta, och hon tyckte det var helt fantastiskt även om hon fick träningsvärk i flera dagar efteråt.
  
(null)
 
 
Hur jobbigt det än är runt dig med stress och att få i hop livet, vardagen med alla måsten. Så sluta aldrig prioritera dig själv för faller du då kan du inte finnas där för andra. 
 
(null)