Viktmål och delmål

Vet ni vad viktigt det är att sätta upp små mål hela tiden, små delmål fram till det stora målet du har? För varje gång som du lyckas att nå ett mål så skapas en sådan må-bra känsla och den kicken ger dig kraft och energi att ta dig an nästa mål o.s.v. Jag själv sätter ju upp små mål hela tiden och det handlar inte bara om vikt-mål, utan även om mål som i att prestera bättre och bli mer uthållig i min träning.
 
När jag tränar använder jag alltid min timer i mobilen och bestämmer att nu ska jag göra den här övningen i en minut för att nästa gång utöka till att orka 1,5 minut osv. På så vis känner jag ju att jag blir starkare och klarar mer allt eftersom, plus att jag får egen feedback på en gång när jag kan utöka hela tiden.
 
Jag köpte mig en byxa i december innan jul, jag köpte den fast jag inte kom i den. Jag kunde inte ens knäppa byxan, men nu på kryssningen hade jag byxorna på mig och de satt perfekt i midjan och börjar till och med att bli lite lösa. Det är en sådan skön känsla att jag äntligen är i balans med min kropp igen och att den nu svarar på min träning och min kost. Dessutom är det så viktigt att inte stirra sig blind på vågen, utan att man kan ha andra mätresultat som att kläderna börjar sitta bättre eller till och med blir för stora. Vilket lyxproblem!  
 
  
Det är så viktigt att dessutom ha det långsiktiga tänket, när jag började träna mer kontinuerligt innan jul och tog hjälp av min Pt Jonas Brandt  igen så började det hända saker i min kropp. Men resultatet av all min träning kommer först nu ett par månader senare. Därför är det så viktigt att ha tålamod och att inte ge upp för det går inte att tro på Quick-fix tyvärr. Och i bland är det riktigt jobbigt, men livet är inte en rak väg och vill vi lyckas måste vi acceptera och ta oss igenom det jobbiga eftersom belöningen som kommer är värt allt.  
 
 
Mitt stora mål nu är ju att jag ska komma i min blåa klänning som jag blev fotograferad i 2014, jag VET att jag kommer att komma i den. Varför? Jo för att jag har bestämt mig helt enkelt. Jag vill nå mina mål och leva det liv jag vill leva och inte bara drömma om det. Har du bestämt dig?
Jag kommer att uppdatera er här på bloggen om min vikt och min klänning framöver. 
 

Men det viktigaste av allt är att inte slå på sig själv, utan att se tillbaka på det man presterat hittills och gjort, och sedan gå vidare framåt igen eller hur? 
 
Vill du komma på någon av mina föreläsningar i vår kika in på det här inlägget  och läs vidare.
Föreläsning i Uppsala 11/4 klicka här.
Vill du ha en plats i min cirkel för hållbar viktminskning läs vidare här.
OBS!! 3 platser kvar endast !!!