Vikten är oviktig

Alla har vi ett val; att bestämma hur du vill göra. Och även när du inte gör ett val, så är även det ett val! 
Hur många av er känner inte igen sig i; att jag vet precis hur jag ska göra och ändå så gör man fel?
 
Visst är det egentligen spännande att om vi vill lyckas med något så är det faktiskt bara du själv som kan bestämma om du vill lyckas. På det viset låter det ju enkelt, eller hur? Men sanningen är ju samtidigt att det största motståndet är ju faktiskt vi själva. Men tanken att vi själva kan förverkliga det vi vill borde ju ge oss massor av motivation, eller hur? Men jag vet samtidigt att det är inte riktigt så enkelt.
 
Att ta sig över tröskeln är ett stort steg och speciellt då man vill ha resultat snabbt, men tyvärr kommer resultaten inte på en gång och redan där tappar några motivationen och ger upp, som om det skulle hjälpa. Då är vi inne i ekorrhjulet igen och måste börja om igen.  Men det kommer aldrig komma någon dag som är lättare än gårdagen, och till slut har vi skjutit upp det ytterligare fler dagar. 
 
Nu kommer jag tillsammans med Maria Kvärnsten som också är utbildad Kostrådgivare med fördjupning inom både hormonella obalanser och sockerberoende att föreläsa och inspirera er. Jag kommer att berätta om min livsstilsförändring och Maria kommer att förklara varför kroppen reagerar som den gör vid stress och hormonella obalanser, varför gör den inte som vi vill?
Vi känner att vi tillsammans har fått ihop bra verktyg för att kunna förmedla ut värdefulla kunskaper till er, tillsammans med våra egna erfarenheter. 
Vi vill få er att hitta er väg mot en bättre hälsa och att vi måste våga låta vikten vara oviktigt till en början, så kommer vikten minska av sig själv när vi hittat en balans.
 
 
Vår första föreläsning blir i Östersund den 4/4 kl. 18:00 - 20:00 och den 9/4 kl. 18:00-20:00
Pris per person 225 kr
Kaffe och frökex från Husåbröd bjuder vi på.
Adress; Litsvägen 3, Östersund
 
Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan och ni anmäler er här .
OBS. Begränsat antal platser!
 
Varmt Välkomna! 
 
 Foto; Linda Maria Kilheim