Vasaloppet med LCHF 2018

Jag är så grymt stolt över vad min man Magnus presterat i dag!
Han har åkt Vasaloppet 2018 i dag, hela 9 långa mil på 11 timmar, 10 minuter och 55 sekunder!!!!
Jag har suttit bänkad framför tv:n hela dagen, förutom milen på skidor jag bara var tvungen att ta mig ut på, med tanke på att Magnus skulle åka hela 9 mil!!!
Förstå vilken prestation han har gjort att hålla i gång så länge, jag är så stolt över han att jag spricker <3
 
  
För 6 år sedan var både jag och min man kraftigt överviktiga och att bara resa sig från soffan var jobbigt och att min Magnus i dag har åkt 9 mil är det inte häftigt? Är det inte fantastiskt att det går att göra en förändring i sitt liv, och att det aldrig är försent att börja.
 
  
 
Valet vi gjorde mars 2012, att börja med LCHF och ändra hela vår livsstil inte bara genom att ändra kosten utan även att vi i dag har helt andra intressen tillsammans. I dag väljer vi att fylla våra liv med att göra saker och att leva det, vi äter oss inte genom livet. Att träna tillsammans, sätta upp mål som vi vill nå ger oss kicken i livet, i stället för att få kicken av maten så som det var förut.
I dag känner jag en sådan glädje över livet, och min man, våra barn att det verkligen går att göra hållbara förändringar. Jag som jojobantat typ hela mitt liv känner en enorm trygghet i hur jag lever i dag och hur jag lärt mig att hantera motgångar i dag, för livet går upp och ner.
Och en viktig detalj det går att prestera stort även fast man äter LCHF kost!!!
 

Nu ser jag ännu mera fram emot mina kommande föreläsningar, där jag vill inspirera er med min livstilsförändring hur jag kunde gå upp till 140 kg. Hur jag lyckades göra denna förändring och hur jag lever i dag med min familj för att få det att fungera. Vill du veta mer? Så är du välkommen att anmäla dig till min föreläsning i Uppsala, den 11/4 klicka här för att få mer information. 
 
Kom i håg att drömmar är till för att uppfyllas, ingenting är omöjligt <3
#1 - - Kajsa :

Hälsa och gratulera!

Svar: Tackar, ska hälsa <3
halvalindha

#2 - - Helena:

Grattis! Blir nyfiken på hur han förberett sig kostmässigt och under loppet? Alla kontroller är ju proppfyllda med kolhydrater :)

Svar: Han har ätit samma mat som mig helt enligt LCHF :) Under själva loppet åt och drack han det som erbjöds, för att sedan återgå till rätt igen.
halvalindha

#3 - - Vivi:

grattis med den stora prestationen, hälsa

Svar: Ska hälsa honom <3
halvalindha

#4 - - Nathalie:

UNDERBART!! Ni är så jäkla fantastiska och inspirerande!! <3

Svar: Tack snälla <3
halvalindha

#5 - - Anna:

Hej!toppen att han åkt Vasaloppet,du som gillar skidåkning skulle fundera på att åka Tjejvasan eller Vasaloppet du ochså!Ni kunde träna o peppa varann i träningen.

Svar: Vi har tränat och peppat varandra då jag skulle åkt Tjejvasan :) Men jag fick en förfrågan att föreläsa på LCHF kryssningen så då var jag tvungen att välja, samma dag loppet och kryssningen :)
halvalindha

#6 - - Tussilago:

WoW! vilken man du har...!

Svar: Ja stolt som en tupp :)
halvalindha

#7 - - monica:

I vår by var det ett mandomsprov att åka Vasaoppet. Min bror har åkt 10 gånger. Att se honom åka skidor är fröjd. Bara swishar iväg. Själv kravlar jag mig fram med hugg och slag och dålig balans och är utsliten efter 5 km. Kan undra om din man är van skidåkare och kan åka tekniskt. Ni är så fina på kortet med en.liten tjej i mitten.

Svar: Min man är ingen van skidåkare vi åker längdskidor i fjällen bara så ingen teknik har han, Men han gjorde det grymt bra :)
halvalindha