Frihet!

Hade någon sagt till mig för 6 år sedan år 2012 att; Lindha, du kommer att gå ner 70 kg i vikt och vara egen företagare om ett par år, då hade jag bara skakat på huvudet och sagt; skulle inte tro det!
 
140 kg tunga Lindha vågade inte ha så stora mål, hon trodde inte på sig själv och framför allt kände hon sig lite misslyckad och hade dåligt självförtroende. Det enda jag ville var att gå ner i vikt men att göra det är som alla vet inte enkelt, och alla mina ständiga jojo-bantningar hade ju bevisat för mig att inget hjälper.
 
Att jag hittade till LCHF 2012 är min stora lycka, men det jag vill komma till är att när man gör en viktresa som i mitt fall på minus 70 kg så förändras inte bara vikten, utan mycket händer mentalt också. Helt plötsligt vågade jag mer och det ena ledde till det andra.
 
Att våga anta nya utmaningar för att hela tiden utvecklas är lite läskigt men samtidigt så viktigt. Att veta vad man har är ju en enorm trygghet. Jag har velat hit och dit under en längre period och har nu till sist äntligen gjort det rätta i mitt hjärta, att våga satsa på det jag brinner för helt i egen regi. Jag kastar mig ut och är nu 100% helt egen företagare vilket känns otroligt spännande. Detta betyder att jag kommer att få så mycket mer tid till att göra det jag verkligen vill, och fram över kommer det att ske lite nya förändringar till det positiva. 
 
 Foto; Julia Vikström
#1 - - Paula:

Vad bra gjort Lindha <3 Att våga utmana sig själv, är det du har gjort, och visst är det mycket som har blivit annorlunda i ditt liv. Att du hittade "äntligen" sättet att äta som passade dig och vad som har hänt efter det ;-) Du fick KRAFT att ändra det som behövdes och FRAM kom annorlunda Lindha som vågade börja ta fram DRÖMMAR, som du inte hade vågat ta fram tidigare och kanske inte ens visste att dem var inom dig. Önskar dig en god fortsättning och att du hittar fler drömmar som ännu väntar att komma fram. ** Kramisar/Paula <3

#2 - - Mikael Sjöblom:

Grattis och bra jobbat.

#3 - - monica:

Nyfiket måste jag fråga om du slutat ditt jobb på kafèt. Ska du resa runt och hålla föredrag på heltid!?

Svar: Det stämmer Monica, jag har gjort valet att sluta på Cafeet och ska i stället utvecka mitt företag😊
halvalindha