Smarrig fläskfile gryta lchf

Hittade ett så gott recept i en mattidning jag köpte som jag bara var tvungen att prova. Ändrade om lite i receptet så att det skulle bli LCHF-vänligt, tycker att de flesta recept som man läser i tidningar mm. är rätt enkla att omvandla så att de passar min egen livsstil. 
 
Jag skar en fläskfilé i lagom tjocka skivor och blandade köttet med soja. Sedan brynte jag köttet i stekpannan med smör och saltade och pepprade. Lade sedan över köttet i en större stekpanna och skar sedan varmrökt bog i strimlor samt färska champinjoner som jag sedan stekte i stekpannan. Jag pressade över vitlök och blandade ner färsk babyspenat. Blanda sedan alltihop i den större stekpannan och tillsätt ca. 2 dl grädde och 2 1/2 msk Dijon-senap, låt det få sjuda på svag värme några minuter. 
 
 
 Jag hade kokt broccoli och en grönsallad som tillbehör, men att ha blomkålsris till hade varit toppen.
 
 
Ingredienser;
1 fläskfilé
1 msk soja
smör
salt/peppar efter smak
150 g champinjoner
250 g varmrökt bog
70 g babyspenat
1-2 vitlöksklyftor
2- 3 dl grädde
2 msk Dijon senap
 
 
#1 - - Tussilago:

Ser gott ut! Har du testat göra eget smör? Jag har börjat göra av cremefraische, ta en stor burk 500 g kör med elvisp tills det delar på sig, och blir smör. Tvätta smöret under rinnande vatten och salta. Man kan ha örter, persilja, citron eller flingsalt i också. Väldigt gott! Går att steka i t o m.