Årets Föreläsning på Ecocafeet

Nu händer det spännande saker på Ecocafeet  i Östersund där jag jobbar. Den 8 februari har vi en stor föreläsning om Vikt och Stress ur fyra perspektiv.
 
Hur många gånger har man inte känt; varför lyckas jag inte nå mina vikt mål fast jag gör allt rätt? Handlar allt om att äta rätt och motionera, eller kan stress vara en bromskloss?
 
Under kvällen kommer ni att få lyssna på min livsstilsförändring i med och motgång, ni kommer att få höra fantastiska Lena Raaby berätta om hur stress påverkar din inre balans. Maria Kvärnsten kommer att förklara på ett enkelt sätt hur våra hormoner påverkar vikt och stress och ni kommer även att få höra Börje Karlsson berätta om hur viktig kosten är, att den faktiskt kan påverka stress och vikt.
  
Ni kommer att få mängder med tips och inspiration till en bättre hälsa under denna spännande kväll, dessutom får alla en exklusiv goodiebag till ett värde av över 2000 kronor,( goodiebag innehåller produkter, behandlingar och fantastiska erbjudanden).
 
Boka in torsdag den 8 februari i din kalender och köp din biljett på Ecocafeet  eller via Studieförbundet Vuxenskolan. Pris 390 kr. per person.
OBS. begränsat antal platser till denna unika föreläsning
 
Varmt välkomna!