Ny kursstart hållbar viktminskning med LCHF

Är du trött på att ständigt jaga nya dieter som ska göra dig smal och som får dig att börja om och om igen?
Nu startar jag upp grupper/distans inom LCHF för hållbar viktminskning. Hur man på ett enkelt sätt kommer i gång med att få en bättre hälsa med kost som är fri från socker och gluten.
 
Jag som själv tidigare vägt 140 kilo och har ätit LCHF i 6 år, mår väldigt bra på den här kosten och kommer att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter under 5 veckor.
Start; Vecka 11-15; den 12/3-2018 - söndagen den 15/4.
 
  
Vi kommer att fokusera mycket på den mentala biten som jag anser är minst lika viktig som kosten, och vi kommer att ha roligt under resans gång. Vi kommer inte att ha någon djupdykning i fakta, utan vi kommer att hålla det på en väldigt enkel nivå som jag vet fungerar.
 
Det som är viktigt är att vi ska lära oss att äta rätt och att våga sluta räkna kalorier, fett och kolhydrater. Vi kommer inte att väga maten utan detta ska bli en hållbar livsstil, jag menar vem vill fortsätta väga/räkna maten resten av vårt liv? Det har vi nog alla gjort tillräckligt och hur har du lyckats hittills? Detta ska vara ett sätt att leva och att sluta banta.
 
 
Vis av mina tidigare cirklar på distans så vet jag att bra stöd tillsammans i en grupp är väldigt positivt för att lyckas.
 
För vi vet ju  alla egentligen precis hur man ska göra och ändå är det så svårt, jag vet att det är just så. Livspusslet med allt runt omkring, och så vill man så gärna gå ner de där envisa kilona.
Jag som pendlat i vikt i många, många år vet hur viktig den mentala biten är, jag skulle nästan vilja påstå att den mentala biten och kosten ligger på delad första plats. Många viktminskningskurser hänger upp sig på att bara lägga om kosten, men jag vet att det är viktigt att se hela personen med allt runt omkring, livspusslet, för det påverkar mer än man tror. Det är viktigt att kartlägga och bli medveten om varför man gör som man gör, fast man egentligen vet att kanske gör jag fel.
 
Jag har bestämt mig för att jag vill vara nöjd med mitt liv och vad/hur ska man göra för att känna så? För att lyckas måste vi våga satsa och inte vara rädda för att misslyckas, bakslag kommer men det är av dom vi lär oss av, eller hur?
 
 
Cirkel/Hållbar viktminskning:  5 veckor, pris 995 kr per person.
Start vecka 11-15
  • Vi kommer att ha en sluten grupp via Facebook (detta kräver att du har ett FB konto).
  • Daglig feedback från mig och övriga deltagare
  • Vi kommer att ha olika tema varje vecka, där jag skriver hur och vad vi ska göra.
  • Recept/menyplan varje vecka 
  • Plus mycket mera 
 
För anmälan mejla mig;
lindha.vikstrom@jamtland.st Skriv ämne cirkel vecka 11 i ämnesraden. 
OBS. begränsat antal platser.
Endast 8 platser kvar!!!! 
 
Här kommer lite referenser från några som gått min kurs;
 
- Jag tycker att gruppen har varit lagom stor och jättehärlig mix. Det har varit jättebra inlägg som du gjort och jag hade inte förväntat mig det som skrevs så det var en bonus varje gång. Att du skrivit och peppat och berättat om dina dalar och toppar i det mentala känner jag har hjälpt till. Att man känner igen sig själv, jag saknar ingenting, jag har inget negativt att säga, jag är supernöjd med allt och glatt överraskad för det var mycket bättre än jag förväntat.
 
 - Jag har upplevt att du har varit väldig närvarande i gruppen och det har varit bra. Jag har gillat dina inlägg. De hade kunnat innehålla mer fakta för min del men jag har lärt mig saker och det jag ville veta mer om har jag googlat. Som gammal lärare tror jag att du håller en bra pedagogisk nivå. Det har varit bra med den personliga touchen! Den mentala biten är det bästa, det hade jag inte fixat själv! Mina förväntningar infriades med råge. Gruppen och feedbacken har varit jättebra. Att ha kontakt med människor som vill samma sak och se hur de också kämpar.
Sämsta (och det betyder inte dåligt) att jag hade velat ha fler recept eftersom recepten varit enkla o maten god men även där har jag googlat.
 
- Har lärt mig mer om vad LCHF handlar om och det är svårt att bara läsa sig till på egen hand och sedan praktisera det på rätt sätt. Den mentala biten har varit suverän, tack! Över förväntan med att göra det på detta sättet i en sluten grupp på Facebook.  Har bestämt mig för att lägga om kosten för resten av livet. Ska jobba vidare :)