Härliga fjällen

Har haft en magisk och skön helg i mitt fjällen, närmare bestämt i Edsåsdalen. Vädret var perfekt, bara några grader minus och solen tittade fram. Jag ser så fram emot tiden som kommer nu med sol och takdropp så man kan åka skidor i bara t-shirt, våren är fantastisk i fjällen. 
 

Men det har inte alltid varit fantastiskt i fjällen, vi har haft vår husvagn i Edsåsdalen i närmare 13 år, och det är bara de senaste 6 åren som jag kunnat njuta fullt ut av alla möjligheter som finns med längdskidor, slalom mm.
 
När jag vägde 140 kg så orkade jag inte röra på mig, jag hade varken kraften eller motivationen till det. Självklart var fjällen min oas då också och speciellt för mina barn. Men jag skämdes över mig själv då jag kände mig så otymplig och osmidig. Här på bilden nedan där jag somnar i soffan i husvagnen och jag kommer i håg hur trångt det var för mig och min man att få plats runt bordet. Vi hade till och med funderingar på att såga av bordet en bit för att vi skulle få mer utrymme i soffan, som tur var gjorde vi inte slag i den saken. 
 
 
Jag känner mig så tacksam i dag att jag 2012 började med LCHF och för att jag aldrig gav upp, även om det emellanåt var tuffa dagar. Jag har gjort mitt val och väljer min hälsa, och för att man ska nå sina mål måste vi tänka långsiktigt även om vi vill ha den där kortsiktiga Quick-fixen som ändå inte håller i längden, eller hur? 
 Nu åker jag ut föreläser i vår om min resa i med och motgång klicka här  och se vilka orter jag kommer till. 
#1 - - Paula:

Vilken skillnad ! Det har hänt mycket med din kropp igenom åren, men det hände först i din huvud, så att säga , blev verklighet, och möjligt. Du kom verkligen upp, från soffan ;-) Otroligt bra gjort ! Ha det bra med dina föreläsningar <3 Kram/Paula

#2 - - Lena A:

När det gäller övervikt läste jag detta och fick en hel del tankar.
http://gluten-celiaki.blogspot.se/2018/02/ar-vi-overgodda-fast-undernarda.html